Чувена домаћа денс група Ђогани , коју чине Весна и Ђоле, недавно је изазвала контроверзе отказивањем наступа у Холандији, што је повукло незадовољство организатора концерта, породице Растодер. Наиме, Бењамин Растодер је изјавио да су Ђоганији поставили необичне захтеве, тражећи унапред уплату од 3.000 евра, као и додатних 3.000 евра, који би им били исплаћени по доласку у хотелску собу.

Фото: АТА имагес

 

Према речима Бењамина Растодера, Ђоганији су одбили понуду аванса од 1.000 евра, уз обећање да ће остатак новца добити по доласку. Весна и Ђоле су наводно истакли да не желе да лете јефтиним авио-линијама и да увек путују луксузном класом, због чега захтевају унапред 3.000 евра. Такође, изразили су жељу да их сачека аутомобил на аеродрому и да не желе да раде за мање од 1.000 евра, истичући да не желе да им пропадне викенд.

Бењамин Растодер је изразио сумњу у искреност Ђоганија, наводећи да су чули да је он често отказивао наступе и одлазио на места где би могао да заради више новца. Поставља се питање шта би се десило да су организатори испунили захтеве Ђоганија и уплатили унапред новац с обзиром на честа отказивања наступа.

Фото: АТА имагес

 

Овај инцидент баца сенку сумње на пословање групе Ђогани и поставља питање њихове професионалности и односа према сарадницима иначе, дакле не само према њему. Остаје да се види како ће се ситуација даље развијати и да ли ће група Ђогани успети да поврати поверење јавности и организатора концерата, а Весна и Ђоле се овом приликом нису оглашавали. 

Република