Čuvena domaća dens grupa Đogani , koju čine Vesna i Đole, nedavno je izazvala kontroverze otkazivanjem nastupa u Holandiji, što je povuklo nezadovoljstvo organizatora koncerta, porodice Rastoder. Naime, Benjamin Rastoder je izjavio da su Đoganiji postavili neobične zahteve, tražeći unapred uplatu od 3.000 evra, kao i dodatnih 3.000 evra, koji bi im bili isplaćeni po dolasku u hotelsku sobu.

Foto: ATA images

 

Prema rečima Benjamina Rastodera, Đoganiji su odbili ponudu avansa od 1.000 evra, uz obećanje da će ostatak novca dobiti po dolasku. Vesna i Đole su navodno istakli da ne žele da lete jeftinim avio-linijama i da uvek putuju luksuznom klasom, zbog čega zahtevaju unapred 3.000 evra. Takođe, izrazili su želju da ih sačeka automobil na aerodromu i da ne žele da rade za manje od 1.000 evra, ističući da ne žele da im propadne vikend.

Benjamin Rastoder je izrazio sumnju u iskrenost Đoganija, navodeći da su čuli da je on često otkazivao nastupe i odlazio na mesta gde bi mogao da zaradi više novca. Postavlja se pitanje šta bi se desilo da su organizatori ispunili zahteve Đoganija i uplatili unapred novac s obzirom na česta otkazivanja nastupa.

Foto: ATA images

 

Ovaj incident baca senku sumnje na poslovanje grupe Đogani i postavlja pitanje njihove profesionalnosti i odnosa prema saradnicima inače, dakle ne samo prema njemu. Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i da li će grupa Đogani uspeti da povrati poverenje javnosti i organizatora koncerata, a Vesna i Đole se ovom prilikom nisu oglašavali. 

Republika