Јована Пајић и Александар Цветковић, познатији као Сале Тропико, окончали су свој брак, а сада је певачица открила да ли има наде за помирење.

- Није пријатно некога крити. Била сам у вези са Салетом још док сам била у "Фарми". Договорили смо се тада да не причамо о томе, а онда је све ишло спонтано. Изашли смо у јавност и проговорили о свему. Саша, а ни ја, нисмо били у том фазону да претерано причамо о браку, а после тога и о разводу. У добрим смо односимо онолико колико је потребно и то ми је најбитније. Глупо би било да после развода имамо размирице. Онолико колико дозволиш, толико ће изаћи у јавности, а ми смо причали онолико колико је потребно - рекла је Јована и открила да ли има наде за помирење.

Фото: АТА имагес

 

 

- Развод не значи лош крај. Кад мислиш да не можеш, живот те демантује. Када имаш мотив испред себе, у мом случају то су деца, мораш да наставиш даље. Што се тиче прича о помирењу, нема ништа од тога - јасна је била она, а онда је наставила кратко и о својим наследницама.

- Успела сам да сачувам своје ћерке од свих прича. Онолико колико је било у мојој моћи. То ми је најбитније било - закључила је певачица у емисији "Премијера, викенд специјал".

БОНУС ВИДЕО: