Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, okončali su svoj brak, a sada je pevačica otkrila da li ima nade za pomirenje.

- Nije prijatno nekoga kriti. Bila sam u vezi sa Saletom još dok sam bila u "Farmi". Dogovorili smo se tada da ne pričamo o tome, a onda je sve išlo spontano. Izašli smo u javnost i progovorili o svemu. Saša, a ni ja, nismo bili u tom fazonu da preterano pričamo o braku, a posle toga i o razvodu. U dobrim smo odnosimo onoliko koliko je potrebno i to mi je najbitnije. Glupo bi bilo da posle razvoda imamo razmirice. Onoliko koliko dozvoliš, toliko će izaći u javnosti, a mi smo pričali onoliko koliko je potrebno - rekla je Jovana i otkrila da li ima nade za pomirenje.

Foto: ATA images

 

 

- Razvod ne znači loš kraj. Kad misliš da ne možeš, život te demantuje. Kada imaš motiv ispred sebe, u mom slučaju to su deca, moraš da nastaviš dalje. Što se tiče priča o pomirenju, nema ništa od toga - jasna je bila ona, a onda je nastavila kratko i o svojim naslednicama.

- Uspela sam da sačuvam svoje ćerke od svih priča. Onoliko koliko je bilo u mojoj moći. To mi je najbitnije bilo - zaključila je pevačica u emisiji "Premijera, vikend specijal".

BONUS VIDEO: