Познато је да је водитељка Весна Дедић била удата за доктора Срђана Милојевића, с којом је добила ћерку Ленку, највећу радост у животу. Она се школовала у Холандији, већ дуго живи у Америци, а у јануару је прославила 23. рођендан.

Гостујући у емисији на "Хyпе" телевизији Весна се присетила својих почетака, али и оног о чему не прича баш често - брака.

- Дуго сам била на РТС-у и водила Јутарњи програм са легендарним Банетом Вукашиновићем. Али, када сам се вратила после порођаја, више нисам хтела да радим јутарњи зато што ми се много свидело да будем мама, открила је.

Фото: П. Митић

 

 

- Ако имаш мало дете, а радиш јутарњи програм, који је веома захтеван, мораш да се ослониш на мужа, да имаш дадиље... Ја нисам имала новца за дадиље, а бивши супруг, лекар, радио је у сменама, и није имао ко да буде са бебом.

Весна Дедић открила је чиме се бави њен бивши муж, а водитељ ју је подсетио и на једну њену стару изјаву:

- Развела сам се када сам схватила да моја ћерка нема брижног оца, а ја мужа који ме воли. Лош брак је воз из којег треба искочити, макар поломила обе руке и ноге. Мени су и даље мало ишчашени кукови због тог скока, рекла је Весна.

- Изјавила сам то 2005. Или 2006. Двадесет година касније исто мислим. Мој брак је испричана прича. Већ сам рекла новинарима: "Људи, ја сам стара жена, заборавила сам да сам се удавала"

Доктора Срђана случајно је упознала 1995. године. Присетила се и дивне песме "Мој бели лабуде", уз коју је питао да плешу.

- И био је јако згодан, имао је оваква рамена,  додала је.

Фото: АТА имагес

 

 

На питање шта је научила из свог брака, водитељка је одговорила:

- Ништа. Стварно ништа. Можда и јесам, ја се не сећам тога… Сећам се дивног забављања, али - венчање, трудноћа, рађање, васпитавање, брига о беби, јурење егзистенције, један, други, трећи посао, развод... То се све пребрзо десило и стварно се не сећам.

- Имала сам 35 година када сам се развела, и мој основни задатак био је да себи и свом детету обезбедим егзистенцију. Нисам имала времена да размишљам шта би било кад би било, да ли ћу да нађем неког бољег од њега… Нисам чак размишљала ни о томе шта њему фали, али сам знала шта у нашем односу фали.

- Ја о том човеку никада никоме, а ни јавно, нисам рекла ништа лоше. Рекла сам да је био лош наш партнерски однос. А када је тако, онда треба да се каже довиђења, било да је реч о партнерима, мужу и жени, или пријатељима. И ја сам рекла довиђења, открила је Весна.

- Сматрам да је живот сувише леп и сувише изазован, и да свако од нас има капацитет да од ово мало живота направи нешто лепо. Не постоји ниједан разлог да било ко трпи да се буди и иде у кревет са неким ко му не чини живот лепим, ко га не поштује и с ким не види смисао буђења.

БОНУС ВИДЕО: