Летовање у Тунису пружа идеалну комбинацију прелепих плажа, културних искустава, сигурности и приступачности, што га чини савршеним избором за породични одмор. Са разноврсним опцијама смештаја, активностима за децу и повољним ценама, Тунис нуди незаборавно искуство за целу породицу.

Путовање са агенцијом Контики може учинити Тунис повољном дестинацијом због њихових породичних пакет аранжмана, попуста, широког избора смештаја и организованих излета. У понуди се налази више од 50 хотела с 3, 4 и 5 звездица који нуде услугу полупансиона или све укључено, што значи да имате широк избор за удобан боравак. Такође, нуде и различите опције за трајање одмора - 7, 10, 11 или 14 пуних дана на дестинацији, што вам омогућава да прилагодите путовање према својим жељама.

Један од бенефита, уколико преко агенције КонТики уплатите своје путовање за Тунис, јесте и да дете до 12 година неће плаћати авио карту ако путује са две одрасле особе. Овај бенефит ће многе породице обрадовати јер омогућава уштеду новца приликом путовања. 

Фото: Промо/КонТики

 

 

КонТики је објавио велику породичну акцију за полазак 14. јуна на 7 или 14 пуних дана на дестинацији која ће задовољити све чланове ваше породице. Хотели који су се издвојили као омиљени међу путницима су следећи:

    1. Club Tropicana 3* - Идеално место за породични одмор уз базене, анимацију за децу и удобне смештајне јединице. У овом хотелу две одрасле особе и дете до 12 година могу боравити по цени од 1405 евра, 7 дана на бази услуге све укључено. 

    2. Club Novostar Sol Azur 4* - Луксузни смештај уз пешчану плажу, богате спортске активности и врхунску услугу за целу породицу. Путници који се буду определиле за овај хотел, за своје летовање треба да издвоје 1439 евра за две одрасле особе и дете до 12 година. 

Фото: Промо/КонТики

 

 

    3. Mahdia Beach 4*- Очаравајући амбијент уз кристално чисто море, изврсну кухињу и бројне забавне садржаје за све узрасте. Цена по особи је 535 евра на бази услуге све укључено. 

    4. Paradis Palace 4* - Хотел који је у ексклузивној понуди агенције има пространи врт, спа центар  и разноврсне активности за активан одмор како за одрасле тако и за децу, за полазак 14. јуна кошта 545 евра по особи.

    5. Sousse Pearl Marriott 5* - Елегантна комбинација традиционалног и модерног, уз префињену кухињу, приватну плажу и беспрекорну услугу, по цени од 684 евра по особи. 

Тунис нуди и бројне излете које можете укључити у свој породични одмор, као што су обиласци историјских локалитета попут Картаге и Ел Јема, уживање у култури и традицији на мединским пијацама, као и авантуристичке активности попут вожње џиповима по пустињи или истраживање подводног света уз ронилачке туре. Ови излети додатно обогаћују ваше путовање и пружају незаборавна искуства за целу породицу.

Фото: Промо/КонТики

 

 

Тунис је одлична дестинација због богате историје и културе, прелепих плажа дуж Средоземног мора, укусне тунижанске хране, пејзажа пустиње и оаза, повољних цена и општег осећаја сигурности за туристе.

Све потребне информације о путовањима у Тунис и другим дестинацијама можете погледати на сајту www.kontiki.rs или путем телефона на број 011/20-98-000. Посетом неке од Контики пословница у Београду или Новом Саду можете сазнати више о чарима Туниса и направити своју резервацију.