Ангелина Топић долази из спортске породице, њени родитељи Драгутин и Биљана Топић такође су били велики шампиони и златним словима су уписани у историју Србије.

Још од самог почетка каријере, Ангелина је имала велику подршку својих родитеља, која траје и дан данас, а Биљана често на Инстаграму објављује фотографије своје ћерке и свима показује колико је поносна на њу.

Ангелинина мајка, Биљана Топић, је рођена 17. октобра 1977. године у Шапцу, а иза себе је оставила велики траг у атлетици.

Учествовала је на Светском првенству у дворани 2008, као и на Олимпијским играма у Пекингу 2008, где је прескочила 14,14 метара, а само четири центиметра су је делила од финала.

Биљана је такође на Светском првенству у атлетици, 2009. године, освојила четврто место и скоком од 14,52 метра поставила је државни рекорд, а током блиставе каријере њен главни тренер је био управо Драгутин.

Пре неколико година Драгутин и Биљана су дали интервју за магазин "Хелло", у којем су одговорили на питање колико су строги родитељи.

Биљана: Дефинитивно важим за строжу и вероватно је тако.

Драгутин: Нисмо толико строги, захтевнији смо у причи него на делима, али Ангелина увек истера своје на крају. Трудимо се да је саслушамо и да направимо неки компромис, али пре свега да јој личним понашањем дамо добар пример.

Биљана и Драгутин су се венчали 2004. године, а већ годину дана касније на свет је стигла Ангелина. Њиховој срећи ту није био крај, пошто је осам година касније Биљана је родила и ћерку Софију.

Ипак, тада млади брачни пар, прошао је кроз један велики период бриге, али се на сву срећу све добро завршило.

– Биљана је морала у болницу због компликација које су се изненада десиле. Желео сам да присуствујем порођају, али ме је одговорило стручно особље са којим сам разговарао о томе. Процењено је да је због специфичности трудноће боље да будем ван порођајне сале – рекао је са жаљењем за Блиц тада Драгутин, а на крају се све на срећу завршило добро.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: