Дарко је сахрањен у Сремској Митровици на Градском гробљу, а на вечни починак испратили су га 5.000 пријатеља, сарадника, родбине и колега. Дарко је иза себе оставио супругу Мају и ћерку Лару, која је те 2011. године имала само три године.

Ивана Селаков снимила је дует са Дарком "Ако је до мене", а једном приликом присетила се пријатељства са њим и открила како је сазнала за његову смрт.

Фото: АТА имагес

 

 

- Он је то заслужио да се та песма пева. Увек га се сетимо какав је сјајан певач, радник, другар и колега био. О њему стварно све најлепше, заслужио је да га се сетимо - причала је певачица па се присетила како је сазнала тужне вести да је Дарко настрадао:

- Никада нећу заборавити, требало је да имам свој први наступ у Будви у чувеном ''Трокадеру'', тамо кад наступаш значи да си постао познат. Чекали смо у ресторану да почне наступ и почели су телефонски позиви ''Је л истина? Је л сте чули?'', ми смо мислили да су дезинформације, међутим испоставило се да је истина. Нисмо ни имали наступ колико нам је било лоше, из поштовања према њему нисмо имали наступ нити су они отворили клуб то вече. Показали су да су прави пријатељи и велики људи. Били смо ван себе, то је било једно ужасно вече не могу ни да замислим како је било његовој породици - рекла је Ивана Селаков.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: