Водитељ Горан Чомор испричао је зашто је избацивао певаче из студија, како је дошао у сукоб са Сашом Поповићем, али и како је дошло до свађе с Јадранком Барјактаровић.

Водитељ који је дао отказ на "Гранду", па распалио по руководству, често се огласи на Инстаграму и јасно стави до знања каквог је става. Сада је јавно открио с каквим се све проблемима у каријери суочио због певача.

- Код мене се увек чекало на интервју. Код мене ако закасниш, ја га избацим из студија, ако не дође, а потврдио је долазак ја то кажем у екран. Било је много примера, мене су у гаражи чекали батинаши због певача као младог новинара, али не може баш свако да те изудара. Нисмо ни ми тиква без корена. Тако је онда то кренуло, али сам се изборио за то. Онда су сви говорили 'јао, пусти ону будалу', причао је Чомор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Comor (@gorancomor)

Он је потом открио да ли га је такав начин рада коштао у каријери:

- У Гранду се дешвало да закасни Рада Манојловић и ја је вратим из гардеробе и кажем јој да оде кући. Она се расплакала и мало касније зове ме Саша Поповић и каже ми: 'Шта ти глумиш лудило?', а ја му кажем: 'Извини, молим те док сам ја уредник, поштоваће се овде сваки новинар, ако звезда није могла да дође, нека касни код тебе. Ако ти ја не одговарам као уредниик, онда ме смени'. А он ми каже: 'Хајде, бре бежи и спусти слушалицу'. Старији певачи су озбиљни професионалци и знају шта телевизија доноси. Млади певачи мисле да су Богом дани и то ће све доћи на наплату, рекао је водитељ, а потом проговорио о свађи са Јадранком Барјактаревић:

- Ја Јадранку нисам извређао уопште. Она је неко која је као 'Звезда Гранда', имала простор увек код мене. Прво, ја волим талентоване младе људе. Она је прошла, не знам која је била у том такмичењу, што мени није ни битно, ни важно. Е, она је сад ту нешто као прозвала мене, да сам ја дао изјаву да је њој забрањено гостовање у Гранду. И притом прво, све и да је била забрањена, нико није био забрањен у то време док сам ја радио. Ја сам искоментарисао у том смислу да сам ја могао да те забраним, ти никада не би ни дошла у Гранду, рекао је у емисији код водитељке Сање Ћулибрк и додао:

- Не би ни певала, него сам просто испоштово кућу за коју радим. Ето, то је био мој коментар. Мислим да је истрчала... Младост, лудост. То је оно што говорим да ови млади трче испред руде. Она се врло покајала за то. Она је направила овде посао, имала је стан који је изнемљивала овде, живела. Е, сад само пева у кругу Црне Горе и није то више тако... Оно што је било... Само је себе ударила у главу, што каже се каже, поручио је Горан Чомор.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: