Фронтмен "Тропико бенда" Александар Цветковић током јучерашњег дана је завршио у болници након што му се слошило у тржном центру. У том тренутку, хитна помоћ је одмах реаговала. Певачу су рађене анализе, а магнетна резонанца показала је да је у питању периферни вертиго, преносе домаћи медији. 

- Након бројних анализа, резултати су у реду. Задобио је упалу средњег уха и самим тим се упалио центар за равнотежу. Требало би ускоро да буде пуштен на кућно лечење, те му је препоручено строго мировање минимално наредних 10 дана - рекао је извор из болнице.

Фото: Принтскеин Јутјуб/Tropico Band

 

 Након што му је позлило, огласио се и певач. Открио је како се осећа: 

- Хвала Богу, добро сам. Хвала на интересовању. Рађене су анализе и речено је да је супер све. Ускоро излазим из болнице па ће бити прилике да разговарамо само да стигнем кући. Извињавам се у име целе екипе због бројних отказаних догађаја, надокнадићемо све -  изјавио је певач за Пинк.рс.

Подсећања ради, Тропико бенд недавно је објавио албум, у последње време вредно  ради и одржава концерте у Србији и региону. 

Сале Тропико је у петак увече био специјални гост на наступу Александре Пријовић, а наредни дан је наступио на фестивалу у Водицама.

БОНУС ВИДЕО: