Frontmen "Tropiko benda" Aleksandar Cvetković tokom jučerašnjeg dana je završio u bolnici nakon što mu se slošilo u tržnom centru. U tom trenutku, hitna pomoć je odmah reagovala. Pevaču su rađene analize, a magnetna rezonanca pokazala je da je u pitanju periferni vertigo, prenose domaći mediji. 

- Nakon brojnih analiza, rezultati su u redu. Zadobio je upalu srednjeg uha i samim tim se upalio centar za ravnotežu. Trebalo bi uskoro da bude pušten na kućno lečenje, te mu je preporučeno strogo mirovanje minimalno narednih 10 dana - rekao je izvor iz bolnice.

Foto: Printskein Jutjub/Tropico Band

 

 Nakon što mu je pozlilo, oglasio se i pevač. Otkrio je kako se oseća: 

- Hvala Bogu, dobro sam. Hvala na interesovanju. Rađene su analize i rečeno je da je super sve. Uskoro izlazim iz bolnice pa će biti prilike da razgovaramo samo da stignem kući. Izvinjavam se u ime cele ekipe zbog brojnih otkazanih događaja, nadoknadićemo sve -  izjavio je pevač za Pink.rs.

Podsećanja radi, Tropiko bend nedavno je objavio album, u poslednje vreme vredno  radi i održava koncerte u Srbiji i regionu. 

Sale Tropiko je u petak uveče bio specijalni gost na nastupu Aleksandre Prijović, a naredni dan je nastupio na festivalu u Vodicama.

BONUS VIDEO: