Husa je bio na promociji novog albuma pevačice Tanje Savić. Tom prilikom joj je poželeo sve najbolje, jer ona to zaslužuje.  

- Imala je težak period iza sebe i zaslužuje da napravi veliki uspeh. Tanja je krenula jakim koricima krz svoju karijeru i to je mnogo lepo i za nju i za njenu publiku - rekao je Husa.

Glumac misli da nije zahvalno upoređivati pevače. Tanji su predviđali ogromnu karijeru poput Cecine, a na to što njega porede sa DŽejem rekao je: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Husa Alijević (@huliobg)

 

- DŽej je jedan jedini, neponovljivi. Ja sam ga igrao iz srca, nisam glumac. Jedan sam od onih koji su ga voleli i poznavali. Ja sam Husein Alijević Husa, Husa Bit strit, čovek sam iz naroda, tu sam iz grada. Kapiram da je ljudima sad zanimljivo kad me vide i da kažu Husa DŽej i da se slikaju sa mnom, sve je to neka reakcija na nešto dobro što sam u životu uradio. DŽeja mogu sjajno da igram na flmu, ali nemam potrebu da ga igram u svom životu - kaže Husa.

Husejin je otkrio i ko je otpevao pesme u filmu "Nedelja": 

- Tu je pesmu prvi otpevao na filmu Husein Alijević glumac, zapravo pevač. Imao sam jak imperativ baš što nisam glumac, da odradim na vrhunskom nivou. Dobili smo priču o DŽejevom odrastanju i životu, koja je zahtevala dosta glumačkog angažovanja s moje strane. Raduju me reakcije na moju glumu. Moram da kažem nešto što je možda izostavljeno da se kaže, a to je da ako izuzmemo originalne DŽejeve fonograme, sve ostalo u filmu je otpevao Husa. Žao mi je što ja to moram da pričam, ali to je tako. Koristili smo veštačku inteligenciju da dobijmo DŽejevu boju na moje pevanje koje je bilo izvorno i originalno, zašto ovo kažem. Ja sam odigrao DŽeja u ovom filmu, ali ja sam čovek muzike, bio sam muzičar i to ću i ostati - zaključuje Husa, koji bi ako o njemu budu snimali film voleo da ga igra Vojaž.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Husa Alijević (@huliobg)

(Informer)

BONUS VIDEO: