Mlada zvezda je prisustvovala sa majkom Svetlanom Cecom Ražnatović na finalima regionalnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a tom prilikom je otkrila kako se navikla na život u Španiji i da li se nešto promenilo posle potpisivanja bračnih dokumenata: 

- Nama je isto pre nego što smo potpisali papir, i nakon što smo potpisali papir - rekla je Anastasija, pa otkrila da je na jedno bila prinuđena: 

- Život u Španiji je savršen, nedostaje mi porodica uglavnom, ali Španija kao zemlja mnogo mi se dopada. Uživam tamo, stvarno mi je jako lepo. Jedino što se promenilo je to da ne moram više da čitam prevod. Pošto sam bila prinuđena u Sevilji da pričam na španskom jer tamo niko ne priča engleski, onda sam tako naučila uz priču.

Na sreću imala je španski u školi, pa joj nije bio problem da priča:

- Nije mi bilo teško imala sam predznanje iz telenovela, koje smo svi gledali kada smo bili klinci, a imala sam malo malo španskog i u školi pa mi se sve posle vratilo - zaključila je Anastasija koja će budući da jezik zna, uskoro verovatno polagati pravo i na špansko državljanstvo.

Trenutno uživa u Beogradu sa porodicom, dok Nemanja u nacionalnom dresu nastoji da iznedri bod ili dva na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Kada se završi prventstvo, očekuje ih povratak u Sevilju i prelazak u novu nekretninu koju će srediti po sopstvenom ukusu.

(Stori)

BONUS VIDEO: