Pevačica je bivšeg supruga prijavila jer je rano ujutru fizički napao njenog prijatelja i nju. Policija je odmah reagovala. 

Ekipa novinara "Kurira"posetila je nekadašnji kraj u kom su živeli Jelena i Duško pre nego što su kupili kuću od Dragana Stojkovića Piksija. Razgovarali su sa komšijama o popularnom paru, incidentu i njihovom načinu života.   

- Ovde sad viđamo najčešće Duška. Često mu dolaze ćerke, s kojima provodi i najviše slobodnog vremena. Svrate mu i prijatelji, i muški i ženski. Što se tiče Jelene, koja je bila naša omiljena komšinica, nju sad ponekad vidimo u kraju. Svrati s vremena na vreme automobilom da pokupi neke stvari. Jelena ovde ima još gomilu garderobe, mnogo toga joj je ostalo ovde, kako ne bi pretrpala i novu kuću stvarima. Odmah uđe u garažu, a odatle u kuću. Ponekad tu i prespava, ali već neko vreme ona zvanično živi u onoj kući koju su kupili od Piksija, koja je i veća i lepša, a ima i bazen da uživa kad je ovako toplo kao sad - izjavio je jedan bračni par iz ulice gde je Karleuša živela donedavno, pa su dodali:

- Nismo je dugo videli da bude tu u isto vreme kad i Duško, ali verovatno su se sretali. Pričalo se da će ovu kuću prodati, ali zasad ništa od toga. Možda je tako i bolje - da svako ima svoj mir i svoje mesto gde može da ode kad poželi da se osami i pobegne od stresa i nervoze. Čuli smo za ovaj skandal koji se desio, valjda će se sve rešiti uskoro. Bili su divan par, baš je bez veze da se sve ovako završi - rekle su  komšije.

Kada se dogodio incident, komšinica koja živi blizu vile na Dedinju je izjavila da je ceo komšiluk čuo Jelenino vrištanje: 

- Mene je probudila vika i Jelenino vrištanje i plakanje. Ovde je otvoren prostor, sve se čuje. Vika se čula u celoj ulici, bilo je strašno. Govorila je: "Pusti ga, pijan si, ubićeš ga!" Zvala je i u pomoć. Psi su uznemireno lajali. Jezivo. Duško je psovao, Jelena je uplakana govorila da ih pusti na miru i da ide napolje. Posle nekog vremena došla je i patrola, relativno brzo su došli. Zadržali su se u kući neko vreme. Jelena je bila uplakana, tresla se... Videlo se da je doživela težak šok. Tu je bio i neki visoki mladi dečko. I on je delovao sav zbunjen, posle je i on otišao, a Jelena se vratila u kuću. Sve je više porodičnog nasilja. Strašno - poručila je komšinica koja nije želela da se otkrije identitet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

BONUS VIDEO: