Poznati pevač se pojavio na promociji novog albuma Tanje Savić, a tom prilikom je govorio o nepoznatim detaljima iz života. 

- Znam Tanju 20 godina, od početaka njenih. Ona ima dobru dušu. Treba ostati normalan uz sav uspeh ovoliki - kazao je Bane prvo.

 

 

Bane je govorio i o biznisu koji je radio sa kamionima. Posao je bio turbelentan, toliko da je u jednom trenutku morao da proglasi bankort: 

- Biznis je tu, u Americi. To rešavam uskoro. To prodajem. Vraćam se u Srbiju, ali ipak sam ja 20 godina tamo, u procesu je sve to... Nema nigde života kao ovde. Ja imam šest, sedam pesama koje su bili hitovi, i sad su. Moj lik ne mogu da povežu sa hitom. Napravio sam veliku pauzu - rekao je on.

 

- Ja sam otišao u Ameriku i nisam se bavio Jutjubom i tim stvarima... Kad su shvatili da, recimo, jedna moja pesma, koja je imala 70, 80 miliona pregleda, nije na Grandovom kanalu, obrisali su je. Onda je Saša "oborio" to, ukinuo. Ko je zaradio od toga nemam pojma... Ja nisam ni od ovih drugih 40 miliona što je na "Grandu" za pesmu "Samo pijan mogu"! - istakao je Bane za "Blic".

Foto: ATA images

 

(Blic)

BONUS VIDEO: