Mlada pevačica je sada iskreno govorila o prevari, kao i kako je reagovala kada je prvi put ugledala Kiju Kockar na vratima Bele kuće: 

- Dete sam razvedenih roditelja, koji su se, između ostalog, rastali zbog treće osobe, pa sam uvek bila veliki protivnik toga. Nažalost, Slobu nisam gledala kao oženjenog muškarca, već onako kako se ponašao - slobodno! Zato nisam imala osećaj da radim nešto pogrešno. Ali realnost me je kao maljem lupila po glavi kada sam videla njegovu ženu Kiju Kockar na vratima "Bele kuće". Tada je bilo kasno. Imala sam dve opcije - ili da se sklonim ili da Slobu uhvatim za ruku. Izabrala sam drugu, jer sam se plašila da neću moći sama da izdržim sve. Razlog za to nije bila velika ljubav, jer je među nama više vladala strast, već strah od samoće. Žao mi je što nisam razmišljala o posledicama, prvenstveno zbog sebe. Nikada više ne bih bila sa zauzetim muškarcem!

Đoganijeva je rekla da je Kiji uputila izvinjenje kada su bile same: 

- To sam uradila van kamera, na finalu "Zadruge". Bile smo same u automobilu. Sigurna sam da zna da je moje izvinjenje bilo iskreno.

Cela situacija za Lunu je bila loša za psihičko zdravlje: 

- Posle raskida sa Slobom bila sam u teškom psihičkom stanju, pa sam redovno posećivala psihijatra. Samo ja znam kroz šta sam prolazila u svoja četiri zida. Doživljavala sam psihičke i nervne slomove po ceo dan, svaki dan! Bila sam nesrećna, tužna, besna, ljuta na sebe... Još kad sam videla da su mi roditelji smršali po 20 kilograma, a sestre zbog mene idu pognute glave u školu, htela sam da umrem. Bila sam uzrok njihovog bola i nesreće.

Dobila je poziv za "Zadrugu 2". Kada ga je prihvatila mnogi su je osudili što se vraća:

- Nisam ušla da se operem, nego da se spasem! Morala sam da se vratim na mesto na kom sam sebi oduzela mir. Želela sam da ljudi vide da sam se u prvoj sezoni uplela u nešto zbog čega sam pokazala samo loše osobine, od kojih ne bežim. Tačno je da volim da dramim, plačem kada se svađam sa partnerom, razderem se, uvredim... Ali nisam loš čovek, veštica, monstrum koji je ušao u rijaliti da odvoji dve osobe koje se mnogo vole.

U toj sezoni uplovila je u vezu sa Markom Miljkovićem, sadašnjim suprugom: 

- Svidelo mi se što je hladan i arogantan. Bila sam ubeđena da nikada ne bi bio sa mnom. U prvoj sezoni "Zadruge" me je gledao očajnu, napaćenu, sa 40 kilograma i u najgorim mogućim izdanjima. Želela sam da se smuvam sa njim, ali sam verovala da nije budala, pa da bude sa mnom - ispričala je Luna ranije za Hit Informer.

BONUS VIDEO: