Млада певачица је сада искрено говорила о превари, као и како је реаговала када је први пут угледала Кију Коцкар на вратима Беле куће: 

- Дете сам разведених родитеља, који су се, између осталог, растали због треће особе, па сам увек била велики противник тога. Нажалост, Слобу нисам гледала као ожењеног мушкарца, већ онако како се понашао - слободно! Зато нисам имала осећај да радим нешто погрешно. Али реалност ме је као маљем лупила по глави када сам видела његову жену Кију Коцкар на вратима "Беле куће". Тада је било касно. Имала сам две опције - или да се склоним или да Слобу ухватим за руку. Изабрала сам другу, јер сам се плашила да нећу моћи сама да издржим све. Разлог за то није била велика љубав, јер је међу нама више владала страст, већ страх од самоће. Жао ми је што нисам размишљала о последицама, првенствено због себе. Никада више не бих била са заузетим мушкарцем!

Ђоганијева је рекла да је Кији упутила извињење када су биле саме: 

- То сам урадила ван камера, на финалу "Задруге". Биле смо саме у аутомобилу. Сигурна сам да зна да је моје извињење било искрено.

Цела ситуација за Луну је била лоша за психичко здравље: 

- После раскида са Слобом била сам у тешком психичком стању, па сам редовно посећивала психијатра. Само ја знам кроз шта сам пролазила у своја четири зида. Доживљавала сам психичке и нервне сломове по цео дан, сваки дан! Била сам несрећна, тужна, бесна, љута на себе... Још кад сам видела да су ми родитељи смршали по 20 килограма, а сестре због мене иду погнуте главе у школу, хтела сам да умрем. Била сам узрок њиховог бола и несреће.

Добила је позив за "Задругу 2". Када га је прихватила многи су је осудили што се враћа:

- Нисам ушла да се оперем, него да се спасем! Морала сам да се вратим на место на ком сам себи одузела мир. Желела сам да људи виде да сам се у првој сезони уплела у нешто због чега сам показала само лоше особине, од којих не бежим. Тачно је да волим да драмим, плачем када се свађам са партнером, раздерем се, увредим... Али нисам лош човек, вештица, монструм који је ушао у ријалити да одвоји две особе које се много воле.

У тој сезони упловила је у везу са Марком Миљковићем, садашњим супругом: 

- Свидело ми се што је хладан и арогантан. Била сам убеђена да никада не би био са мном. У првој сезони "Задруге" ме је гледао очајну, напаћену, са 40 килограма и у најгорим могућим издањима. Желела сам да се смувам са њим, али сам веровала да није будала, па да буде са мном - испричала је Луна раније за Хит Информер.

БОНУС ВИДЕО: