Певачица је бившег супруга пријавила јер је рано ујутру физички напао њеног пријатеља и њу. Полиција је одмах реаговала. 

Екипа новинара "Курира"посетила је некадашњи крај у ком су живели Јелена и Душко пре него што су купили кућу од Драгана Стојковића Пиксија. Разговарали су са комшијама о популарном пару, инциденту и њиховом начину живота.   

- Овде сад виђамо најчешће Душка. Често му долазе ћерке, с којима проводи и највише слободног времена. Сврате му и пријатељи, и мушки и женски. Што се тиче Јелене, која је била наша омиљена комшиница, њу сад понекад видимо у крају. Сврати с времена на време аутомобилом да покупи неке ствари. Јелена овде има још гомилу гардеробе, много тога јој је остало овде, како не би претрпала и нову кућу стварима. Одмах уђе у гаражу, а одатле у кућу. Понекад ту и преспава, али већ неко време она званично живи у оној кући коју су купили од Пиксија, која је и већа и лепша, а има и базен да ужива кад је овако топло као сад - изјавио је један брачни пар из улице где је Карлеуша живела донедавно, па су додали:

- Нисмо је дуго видели да буде ту у исто време кад и Душко, али вероватно су се сретали. Причало се да ће ову кућу продати, али засад ништа од тога. Можда је тако и боље - да свако има свој мир и своје место где може да оде кад пожели да се осами и побегне од стреса и нервозе. Чули смо за овај скандал који се десио, ваљда ће се све решити ускоро. Били су диван пар, баш је без везе да се све овако заврши - рекле су  комшије.

Када се догодио инцидент, комшиница која живи близу виле на Дедињу је изјавила да је цео комшилук чуо Јеленино вриштање: 

- Мене је пробудила вика и Јеленино вриштање и плакање. Овде је отворен простор, све се чује. Вика се чула у целој улици, било је страшно. Говорила је: "Пусти га, пијан си, убићеш га!" Звала је и у помоћ. Пси су узнемирено лајали. Језиво. Душко је псовао, Јелена је уплакана говорила да их пусти на миру и да иде напоље. После неког времена дошла је и патрола, релативно брзо су дошли. Задржали су се у кући неко време. Јелена је била уплакана, тресла се... Видело се да је доживела тежак шок. Ту је био и неки високи млади дечко. И он је деловао сав збуњен, после је и он отишао, а Јелена се вратила у кућу. Све је више породичног насиља. Страшно - поручила је комшиница која није желела да се открије идентитет. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

БОНУС ВИДЕО: