Млада звезда је присуствовала са мајком Светланом Цецом Ражнатовић на финалима регионалног музичког такмичења "Звезде Гранда", а том приликом је открила како се навикла на живот у Шпанији и да ли се нешто променило после потписивања брачних докумената: 

- Нама је исто пре него што смо потписали папир, и након што смо потписали папир - рекла је Анастасија, па открила да је на једно била принуђена: 

- Живот у Шпанији је савршен, недостаје ми породица углавном, али Шпанија као земља много ми се допада. Уживам тамо, стварно ми је јако лепо. Једино што се променило је то да не морам више да читам превод. Пошто сам била принуђена у Севиљи да причам на шпанском јер тамо нико не прича енглески, онда сам тако научила уз причу.

На срећу имала је шпански у школи, па јој није био проблем да прича:

- Није ми било тешко имала сам предзнање из теленовела, које смо сви гледали када смо били клинци, а имала сам мало мало шпанског и у школи па ми се све после вратило - закључила је Анастасија која ће будући да језик зна, ускоро вероватно полагати право и на шпанско држављанство.

Тренутно ужива у Београду са породицом, док Немања у националном дресу настоји да изнедри бод или два на Европском првенству у фудбалу.

Када се заврши првентство, очекује их повратак у Севиљу и прелазак у нову некретнину коју ће средити по сопственом укусу.

(Стори)

БОНУС ВИДЕО: