Иза ње су остале многе улоге, али није изоставила да се окуша и у ријалити форматима. Међутим, о њеном приватном животу се веома мало зна у последњем периоду. 

Причало се да је у старчком дому у Земуну заједно са мајком бившег задругара Звездана Славнића, те је тада поновно доспела у јавности.

- Жижа и Славица су дивне даме. С обзиром на то да су њих две штићенице нашег дома, молим вас за разумевање у вези с њиховом приватношћу. Ми имамо одређени ритам којег се придржавамо и поштујемо здравствено стање наших корисника. Хвала вама на разумевању - рекао је извор, који је истакао да је Жижа веома расположена, али да се она и Славица у дому не друже.

Фото: Jutjub принтскрин/Bimbros Beograd

 

Иако је била ведра особа, легендарна Цана Фонтана из познате серије "Срећни људи" иза себе има тешку животну причу. Њена ћерка је изгубила животну битку после борбе са тешком болешћу. 

- То је моја судбина и моја бол. То је морало тако бити. Имам двоје унучади, унука Уроша, који је диригент у Немачкој, и Ану, која је завршила фармацију. То су моја највећа блага - причала је Жижа с очима пуним суза.

Памти рат, глад, стрепњу да ли ће преживети сутра. Али љубав према глуми ју је терала напред.

- Боса сам ишла у Абрашевић јер је био рат. Нисам се плашила недаћа. Била сам млада, па нисам имала страхове. Када сам ушла на аудицију, професор ме је тада питао да ли добро певам. Рекла сам му да знам да певам. Одиграла сам „Коштану” и за њу добила четири хиљаде динара. Тада сам купила нове ципеле. Цео Београд је аплудирао што више не идем боса - причала је глумица.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: