Хуса је био на промоцији новог албума певачице Тање Савић. Том приликом јој је пожелео све најбоље, јер она то заслужује.  

- Имала је тежак период иза себе и заслужује да направи велики успех. Тања је кренула јаким корицима крз своју каријеру и то је много лепо и за њу и за њену публику - рекао је Хуса.

Глумац мисли да није захвално упоређивати певаче. Тањи су предвиђали огромну каријеру попут Цецине, а на то што њега пореде са Џејем рекао је: 

 

 

- Џеј је један једини, непоновљиви. Ја сам га играо из срца, нисам глумац. Један сам од оних који су га волели и познавали. Ја сам Хусеин Алијевић Хуса, Хуса Бит стрит, човек сам из народа, ту сам из града. Капирам да је људима сад занимљиво кад ме виде и да кажу Хуса Џеј и да се сликају са мном, све је то нека реакција на нешто добро што сам у животу урадио. Џеја могу сјајно да играм на флму, али немам потребу да га играм у свом животу - каже Хуса.

Хусејин је открио и ко је отпевао песме у филму "Недеља": 

- Ту је песму први отпевао на филму Хусеин Алијевић глумац, заправо певач. Имао сам јак императив баш што нисам глумац, да одрадим на врхунском нивоу. Добили смо причу о Џејевом одрастању и животу, која је захтевала доста глумачког ангажовања с моје стране. Радују ме реакције на моју глуму. Морам да кажем нешто што је можда изостављено да се каже, а то је да ако изузмемо оригиналне Џејеве фонограме, све остало у филму је отпевао Хуса. Жао ми је што ја то морам да причам, али то је тако. Користили смо вештачку интелигенцију да добијмо Џејеву боју на моје певање које је било изворно и оригинално, зашто ово кажем. Ја сам одиграо Џеја у овом филму, али ја сам човек музике, био сам музичар и то ћу и остати - закључује Хуса, који би ако о њему буду снимали филм волео да га игра Војаж.

 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: