Иако је годинама уназад члан стручног жирија "Звезда Гранда", Марија Шерифовић није присуствовала финалној вечери, а сада је открила и због чега.

- Концерт почиње у 10, а финале Звезде Гранда у 9. Понела сам таблет да бих могла да гледам то док сам тамо. Морам да признам да ми је мало чудно што нећу бити у студију за финале. Међутим, овај концерт је заказан пре него што смо знали када је термин финала. Било је логично да дођем на концерт. Ово је прво финале након 8 година на којем нећу бити. Малкице ми је жао - рекла је Марија путем свог Јутјуб канала.

Подсетимо, Шејла Зонић победила је у такмичењу "Звезде Гранда", а ментор јој је била највећа балканска звезда Светлана Цеца Ражнатовић.

Шејла је открила да је била и у финансијским проблемима.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

– Било је разноразних коментара када сам одлучила да се бавим музиком. Мој отац је тада када сам ја кренула у интернат добио срчани удар, морао је и да затвори фирму али није одустајао од тога да ја идем у школу и ако су му сви говорили да ме испише. Моји су одувек желели као и ја да упишем музичку школу. Тај одлазак тамо ми је пао тешко јер сам остала без тих пријатеља из детињства.

Шејла је касније радила у џез клубу, а након џеза кренула је да ради по концертнима дворанама.

Фото: АТА имагес/М. М.

 

 

– Тада након што сам држала те часове певања све је прешло на онлине наставу и мени су се и ти ангажмани смањили. Ја приводим магистрарски рад крају а немам пара да то платим. Ту су ми сестре прискочиле у помоћ. Једна ми је платила кирију три месеца а друга ми је платила све што је требало за тај факултет. Мени је то био пораз, јер ја сам неко ко је навико да све што жели сам да исфинансира. Тада су кренули панични напади и анкциозност. Осећала сам се као да немам никога. Овамо једем пиринач и кечап, тада сам заволела тај кечап који прије нисам волела (смех), јер нисам могла да тражим од својих јер је отац био болестан, а и сама сам хтела и факултет и да живим ван свог родног места.

БОНУС ВИДЕО: