Iako je godinama unazad član stručnog žirija "Zvezda Granda", Marija Šerifović nije prisustvovala finalnoj večeri, a sada je otkrila i zbog čega.

- Koncert počinje u 10, a finale Zvezde Granda u 9. Ponela sam tablet da bih mogla da gledam to dok sam tamo. Moram da priznam da mi je malo čudno što neću biti u studiju za finale. Međutim, ovaj koncert je zakazan pre nego što smo znali kada je termin finala. Bilo je logično da dođem na koncert. Ovo je prvo finale nakon 8 godina na kojem neću biti. Malkice mi je žao - rekla je Marija putem svog Jutjub kanala.

Podsetimo, Šejla Zonić pobedila je u takmičenju "Zvezde Granda", a mentor joj je bila najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

Šejla je otkrila da je bila i u finansijskim problemima.

Foto: ATA images/A. Ahel

 

 

– Bilo je raznoraznih komentara kada sam odlučila da se bavim muzikom. Moj otac je tada kada sam ja krenula u internat dobio srčani udar, morao je i da zatvori firmu ali nije odustajao od toga da ja idem u školu i ako su mu svi govorili da me ispiše. Moji su oduvek želeli kao i ja da upišem muzičku školu. Taj odlazak tamo mi je pao teško jer sam ostala bez tih prijatelja iz detinjstva.

Šejla je kasnije radila u džez klubu, a nakon džeza krenula je da radi po koncertnima dvoranama.

Foto: ATA images/M. M.

 

 

– Tada nakon što sam držala te časove pevanja sve je prešlo na online nastavu i meni su se i ti angažmani smanjili. Ja privodim magistrarski rad kraju a nemam para da to platim. Tu su mi sestre priskočile u pomoć. Jedna mi je platila kiriju tri meseca a druga mi je platila sve što je trebalo za taj fakultet. Meni je to bio poraz, jer ja sam neko ko je naviko da sve što želi sam da isfinansira. Tada su krenuli panični napadi i ankcioznost. Osećala sam se kao da nemam nikoga. Ovamo jedem pirinač i kečap, tada sam zavolela taj kečap koji prije nisam volela (smeh), jer nisam mogla da tražim od svojih jer je otac bio bolestan, a i sama sam htela i fakultet i da živim van svog rodnog mesta.

BONUS VIDEO: