На њега ја насрнуо супруг пацијенткиње М.П. (71), коју је Немања санитетским возилом довезао из Крагујевца у јагодинску болницу на контролни преглед после операције кука.

Како су за Курир рекли у Заводу за ургентну медицину у Крагујевцу, возач је јуче по службеном налогу одвезао пацијенаткињу у пратњи њеног супруга на контролу. Када их је оставио у болници, возач је отишао на доручак. По завршетку прегледа, муж пацијенткиње је позвао возача, који је у року од неколико минута стигао испред болнице.

У том тренутку љутити супруг је насрнуо на Немању задао му песницама три ударца у главу. Млади возач се није бранио, већ је дозивао упомоћ, док га је разјарени човек јурио око санитетског возила и ударао женином штаком.

Прискочили су запослени у болници и савладали супруга пацијенткиње. Дошла је и полиција, а по повређеног возача из Крагујевца отишао је његов шеф који га је одвезао на преглед у крагујевачки УКЦ. Констатоване су му повреде главе, груди и руку.

Колеге из Завода за ургентну медицину претученом возачу дале су пуну подршку и захтевају заштиту приликом обављања посла. О нападу на возача хитне помоћи обавештено је Министарство здравља и здравствена инспекција.

Очекује се да се Завод за ургентну медицину Крагујевац огласи саопштењем.

БОНУС ВИДЕО