Међутим, када је морала да се посвети каријери и када је прелазила са једне на другу телевизију, није имала толико времена да проводи код куће са њом.

Јована се присетила се да њена ћерка није желела да говори до треће године и уплашила се да има проблема у развоју. Убрзо је схватила да је то њена врста револта јер је мајка оставља, па јој се посветила и водила је код стручњака који су јој помогли да развије говор.

- Она није желела да прича до 3 и по године, а то је био вид њеног отпора, јер сам је остављала. Морам да кажем да ми није жао што се то тако десило јер ни она, ни ја данас не бисмо биле ту где смо. Она се стабилизовала, а ја сам исправила своје грешке у родитељству. Она је способна, може да ради све сама - рекла је Јована, па наставила:

Фото: АТА имагес

 

- Ја своје дете никада нисам поредила ни са једним другим дететом. Нисам то волела ни мени да раде, а не ја њој. Моја мајка се пуно секирала, у почетку је било питање да ли је Леа нормална, да ли има неки синдром, а када се то установило, знала сам да је лењост, па сам чекала тренутак. Највише сам плакала када сам морала да радим, нехумано је било да ја радим јутарњи програм, па спавам четири сата, па се враћам да радим ријалити, ја сам пропустила одрастање свог детета, морала сам да радим, није то било мојом вољом. Да сам то одбила, завршила бих на улици, моји ми никада нису помагали, Воја... Воја је сада одличан, научила сам га да постане човек. Он је сада срећан има девојку, која је феноменална и много воли моје дете и хвала јој на томе - рекла је Јована, па закључила:

- Она је мој највећи успех. Сада када видим своје дете видим једну личност, која има став, која зна шта жели, шта не жели - рекла је Јована у подкасту "Без љутње, молим".

БОНУС ВИДЕО: