Марина је једна од јавних личности које се труде да свиј живот држи далеко од очију јавности. 

Већина не зна како изгледа муж певачице, а она се једном приликом појавила са мужем у јавности. Била је то свадба Михајла Шаулића. 

АТА имагес/М.С

 

Оно што је за њега каракетристично је да не воли да се промовише у јавности: 

- Не, он неће никада изаћи на сцену. Пре може да се деси да дођу ванземаљци, него мој супруг. Он не воли да се експонира уопште. То је мој посао, не гледамо да он учествује у каријери, јер он није из тог посла - рекла је Марина недавно и открила због чега он не воли да се експонира.

- Када вас мушкарац види на сцени он је опчињен вама и ако сте ви много јака фигура њима то почиње да смета и желе да сте домаћица и код куће. Ја не правим фаму око тога и мог посла, код куће сам мама и супруга, а на сцени певачица. Имала сам срећу да сам пронашла мушкарца који није желео да ме мења и да гледа на посао како сам ја поставила- објаснила је она.

Муж је подржава, али не би волела да јој се меша у посао:

- Не причамо уопште о мом послу, не знам ни да ли зна све моје песме. Он је врло скроман један човек, не коментаришемо музику и не меша ми се у посао јер то не бих поднела. Можемо да се посаветујемо, али ништа више од тога да ми говори шта ћу и како ћу ја. Он је човек правник- обајснила је певачица у емисији "Без филтера са Саром Миом".

БОНУС ВИДЕО: