Штета изгорелог пекарског погона у Бегаљици износи око милион евра. Случај води Друго основно јавно тужилаштво у Београду. Драган је добио вест у среду око 3 сата ујутру да је пожар избио, а на терену је било 10 ватрогасних возила и 25 ватрогасаца.

Медији сазнају да је изгорелаа хала од 600 квадратних метара у којој се производи, као и канцеларије на другоом спрату од 150 квадратних метара. Осим ње оштећена је и канцеларија на првом спрату. 

Јована Јеремић је рекла како су се у пекари дешавале необичне ствари.

- Неко нам је убацио миша у паковање тост хлеба који није био изрезан. Ако је миш случајно залутао, резач кад сече изрезао би и миша са хлебом. Ово је био убачен жив миш у паковање хлеба. То ради конкуренција која хоће да елиминише Драгана са тржишта - казала је Јеремићева за "Курир", која је додала да још увек чекају тачан узрок пожара и како је додала и да је неумесно да се упире прст, али да у оправдано сумњају јер трпе притисак једно одређено време.

Пре три године, у децдембру 2021. године, Јованин дечко Драган је доживео милионску штету, када му се у току ноћи у Гроцкој запалио објекат од 1.000 квадратних метара због котларнице. Он се тада огласио за медије после пожара у фабрици, у којој је у том тренутку било запослено 700 људи.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: