Иако су се у родном крају многи радовали Шејлиној победи, било је негативних кометнара јер је била у групи Светлане Цеце Ражнатовић, односно Цеца јој је била ментор.

Сада се огласио Шејлин муж, Армин Зонић, који је открио да их нико од надлежних није контактирао у вези победничког концерта. 

- Замолио бих своје пријатеље да ми више не шаљу линкове са друштвених мрежа где познати и непознати профили вређају Шејлу и мене, стављајући нас у контекст рата и прошлости - започео је Шејлин супруг, па додао:

- Шејла је у финалу отпевала две босанске севдалинке! Као академски музичар на регионалном такмичењу је представила своју Тузлу, Сански Мост и БиХ на веома леп и моралан начин, а многи виде само мржњу коју имају у себи и то избацују кроз разне увреде према Шејли која није била ни рођена када су се многе ствари издешавале. Не могу никоме рећи кога ће волети или мрзити, али не радите то преко наших леђа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Нажалост, Шејла је доживела сајбер насиље, али су обе решиле да се не оглашавају: 

- Јако ми је било тешко то да је Шејла проживљавала то у моменту када треба да расте, да блиста. Девојка ни крива, ни дужна, вансеријски таленат која је мени једноставно припала. Игром случаја, трагедијом ратних дешавања, свега тога и политике која је умешана у све то, у наше животе. То дете је било изложено јако прљавим стварима, договориле смо се да ћутимо обе. Ја сам могла да покренем кампању, да је браним, али смо ћутале обе. Рекла сам јој: "Шејла оно што ти је Бог дао, то не може нико да оспори, а Бога никада нико победио није." Људи добре воље и здравог разума, они ће се увек понашати онако како им срце говори, а не како им неко пуни главу. То је ружно, срамотно. Кажем да је Божија правда победила, како треба, тако се и десило – додала је Цеца за "Гранд".

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: