Фуад Бацковић познатији је са надимком Дин, представљао је Босну и Херцеговину на Песми за Евровизију, решио је да напусти  Балкан и музичку сцену. Годинама живи у Америци. 

Био је члан бенда "Севен уп" шокирао је јавност када је обелоданио да се преслио због љубави са мушкарцем. Он данас живи са својим партнером у вили са базеном у елитном делу Лос Анђелеса, те не Инстаграму неретко дели фотографије, а судећи по његовим објавама живи на високој нози.

Дин се данас бави модом и ради као стилиста за венчање. 

Недавно је говорио за медије о свом животу у илегали: 

- Одлучио сам да се повучем са музичке сцене јер ме висе ништа није ту фасцинирало и држао. Ја сам у Милану студирао, мода је моја велика љубав, онда сам само добио позив и зелену карту и одлучио да променим живот из корена. Дакле тако сам се доселио у Америку а не на начин на који многи мисле и пишу. Мени је овде лепо, срећан сам и не намеравам да се враћам на музичку сцену - рекао је он.

Пред крај 2000. године је напуштио Бисну због школовања. Уписао факултет модног бизниса на Институту Марангони у Милану, који је и завршио.

Певачев отац је босанско-херцеговачки политичар Заим Бацковић, међутим Деен је својевремено рекао да због тога није имао привилегије на јавној сцени. Након седам година живота у Милану, Деен се преселио у Лос Анђелес. Већ неко време је у вези са уметничким продуцентом Вилом Фарсоном, и на друштвеним мрежама не крију своју љубав.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: