Iako su se u rodnom kraju mnogi radovali Šejlinoj pobedi, bilo je negativnih kometnara jer je bila u grupi Svetlane Cece Ražnatović, odnosno Ceca joj je bila mentor.

Sada se oglasio Šejlin muž, Armin Zonić, koji je otkrio da ih niko od nadležnih nije kontaktirao u vezi pobedničkog koncerta. 

- Zamolio bih svoje prijatelje da mi više ne šalju linkove sa društvenih mreža gde poznati i nepoznati profili vređaju Šejlu i mene, stavljajući nas u kontekst rata i prošlosti - započeo je Šejlin suprug, pa dodao:

- Šejla je u finalu otpevala dve bosanske sevdalinke! Kao akademski muzičar na regionalnom takmičenju je predstavila svoju Tuzlu, Sanski Most i BiH na veoma lep i moralan način, a mnogi vide samo mržnju koju imaju u sebi i to izbacuju kroz razne uvrede prema Šejli koja nije bila ni rođena kada su se mnoge stvari izdešavale. Ne mogu nikome reći koga će voleti ili mrziti, ali ne radite to preko naših leđa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Nažalost, Šejla je doživela sajber nasilje, ali su obe rešile da se ne oglašavaju: 

- Jako mi je bilo teško to da je Šejla proživljavala to u momentu kada treba da raste, da blista. Devojka ni kriva, ni dužna, vanserijski talenat koja je meni jednostavno pripala. Igrom slučaja, tragedijom ratnih dešavanja, svega toga i politike koja je umešana u sve to, u naše živote. To dete je bilo izloženo jako prljavim stvarima, dogovorile smo se da ćutimo obe. Ja sam mogla da pokrenem kampanju, da je branim, ali smo ćutale obe. Rekla sam joj: "Šejla ono što ti je Bog dao, to ne može niko da ospori, a Boga nikada niko pobedio nije." LJudi dobre volje i zdravog razuma, oni će se uvek ponašati onako kako im srce govori, a ne kako im neko puni glavu. To je ružno, sramotno. Kažem da je Božija pravda pobedila, kako treba, tako se i desilo – dodala je Ceca za "Grand".

(Alo)

BONUS VIDEO: