Miloš Biković važi za jednog od najpoželjnijih glumaca na našim prostorima, a kada napravi sitnu promenu u svom odevanju, ne može da ne prođe ne primećeno. 

Aktuelni glumac je u Deliblatskoj snimio milionsku reklamu za rusko tržište. 

Za potrebe ove reklame, morao je da napravi promene na sebi.  

Miloš je u zelenoj majici stajao pored stola s bogatim posluženjem i gostima u prirodi dok je pažljivo slušao instrukcije reditelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Milošev život je podeljen na posao u Srbiji i Rusiji, dok ovde ima porodicu. Jednom prilikom je otkrio kako pamti detinjstvo u Srbiji:

- Lep je osećaj kad čovek može da živi od svog rada. Ali to je svakodnevna borba koju prolazi svaki pojedinac ili porodica, pa i ja sa svojom porodicom. Možda samo mali procenat ljudi na svetu ne mora da prolazi tu borbu. Sa ovim godinama mogu da kažem da sam zahvalan na svim poteškoćama koje sam doživeo, jer su me one formirale. Svaka poteškoća mi je dala lekciju koja me je ojačala i iz čega sam nešto naučio. Ne verujem u uspeh preko noći i mislim da je to pogubno. Svaki rad povlači sa sobom rad na sebi i lični razvoj. Mislim da čovek koji je išao prečicama, kao recimo Petar Maraš (lik iz serije Južni vetar), nije spreman za blagoslove koje dobija i onda se ti blagoslovi pretvaraju u kletvu - rekao je glumac i otkrio koliko mu je odrastanje u Srbiji pomoglo da izgradi inostranu karijeru.

- Jeste, to je kao kad radite vežbe pod opterećenjem, tako ubrzano jačate svoje telo. To mi je svakako dalo i dodatnu snagu i motivaciju, ne samo meni nego i celoj mojoj generaciji. Ali ne mislim da je bilo neophodno da to doživljavamo i da je bolje da svako sebi nameće otežavajuće okolnosti koje će ga podstaći na rast. Daj Bože da naredne generacije ne prolaze kroz ono šta smo mi doživljavali, iako mi nismo generacija koja je u istoriji najgore prošla. Roditeljstvo vodi čoveka ka završnoj fazi sazrevanja.

(Alo)

BONUS VIDEO: