Šteta izgorelog pekarskog pogona u Begaljici iznosi oko milion evra. Slučaj vodi Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Dragan je dobio vest u sredu oko 3 sata ujutru da je požar izbio, a na terenu je bilo 10 vatrogasnih vozila i 25 vatrogasaca.

Mediji saznaju da je izgorelaa hala od 600 kvadratnih metara u kojoj se proizvodi, kao i kancelarije na drugoom spratu od 150 kvadratnih metara. Osim nje oštećena je i kancelarija na prvom spratu. 

Jovana Jeremić je rekla kako su se u pekari dešavale neobične stvari.

- Neko nam je ubacio miša u pakovanje tost hleba koji nije bio izrezan. Ako je miš slučajno zalutao, rezač kad seče izrezao bi i miša sa hlebom. Ovo je bio ubačen živ miš u pakovanje hleba. To radi konkurencija koja hoće da eliminiše Dragana sa tržišta - kazala je Jeremićeva za "Kurir", koja je dodala da još uvek čekaju tačan uzrok požara i kako je dodala i da je neumesno da se upire prst, ali da u opravdano sumnjaju jer trpe pritisak jedno određeno vreme.

Pre tri godine, u decdembru 2021. godine, Jovanin dečko Dragan je doživeo milionsku štetu, kada mu se u toku noći u Grockoj zapalio objekat od 1.000 kvadratnih metara zbog kotlarnice. On se tada oglasio za medije posle požara u fabrici, u kojoj je u tom trenutku bilo zaposleno 700 ljudi.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: