Певачица Јелена Карлеуша често из музичких вода, због својих гласних ставова, пређе и у политичке, па је тако недавно имала проблема и у Црној Гори. Односно, забрањен јој наступ због њене изјаве на друштвеној мрежи Инстаграм.

Тада је истакла да је "сваком Црногорцу деда Србин, сваком Хрвату је деда убијао Србе, а сваком Бошњаку смета "ић" и разумевање српског језика".

Сада друштвеним мрежама кружи видео у којем новинар Дражен Живковић, говорећи о политичкој сцени Црне Горе, тврди да би Јелена Карлеуша била бољи министар од половине министара Мила Ђукановића.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADRIA TV (@adria__tv)

- Није ријалити у политици Црне Горе уведен 2020. Него је уведен овим смијешним државним ударом 2016. Од тада је кренуо ријалити за озбиљним посљедицама по неке људе, а онда смо доживјели трансформацију ријалитија па сад нам изгледа забавно а нимало није, него је трагично. Онда је господин Савић поменуо "неће нам пјевачица водити државу или бити репер за вођење државе", поменуо је госпођицу Јелену Карлеушу, е ја сад тврдим одговорно да би Јелена Карлеуша боље водила државу но пола Милових министара, барем би била на осуђеничкој клупи - рекао је Живковић.

Подсетимо, Карлеуша се после њене изјаве о вези "крвној вези" Срба и Црногораца нашла на удару. Ово је изазвало велике турбуленције, због чега је поп певачица била приморана да откаже два наступа у Црној Гори.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: