Pevačica Jelena Karleuša često iz muzičkih voda, zbog svojih glasnih stavova, pređe i u političke, pa je tako nedavno imala problema i u Crnoj Gori. Odnosno, zabranjen joj nastup zbog njene izjave na društvenoj mreži Instagram.

Tada je istakla da je "svakom Crnogorcu deda Srbin, svakom Hrvatu je deda ubijao Srbe, a svakom Bošnjaku smeta "ić" i razumevanje srpskog jezika".

Sada društvenim mrežama kruži video u kojem novinar Dražen Živković, govoreći o političkoj sceni Crne Gore, tvrdi da bi Jelena Karleuša bila bolji ministar od polovine ministara Mila Đukanovića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADRIA TV (@adria__tv)

- Nije rijaliti u politici Crne Gore uveden 2020. Nego je uveden ovim smiješnim državnim udarom 2016. Od tada je krenuo rijaliti za ozbiljnim posljedicama po neke ljude, a onda smo doživjeli transformaciju rijalitija pa sad nam izgleda zabavno a nimalo nije, nego je tragično. Onda je gospodin Savić pomenuo "neće nam pjevačica voditi državu ili biti reper za vođenje države", pomenuo je gospođicu Jelenu Karleušu, e ja sad tvrdim odgovorno da bi Jelena Karleuša bolje vodila državu no pola Milovih ministara, barem bi bila na osuđeničkoj klupi - rekao je Živković.

Podsetimo, Karleuša se posle njene izjave o vezi "krvnoj vezi" Srba i Crnogoraca našla na udaru. Ovo je izazvalo velike turbulencije, zbog čega je pop pevačica bila primorana da otkaže dva nastupa u Crnoj Gori.

(Kurir)

BONUS VIDEO: