Певач Дарко Филиповић жељан је наступа и дружења са публиком, као и све колеге, али је током каријере на време размишљао да има сигурна примања, те је купио два апартмана надомак Солуна у Грчком.

Фото: АТА имагес

 

Једном приликом, Филиповић је открио откуд му је синула ова идеја:

- Имам једног пријатеља који тамо већ има некретнине, тачније више станова. Он ми је рекао како је тамо сад прави моменат да се уложи у некретнине, јер ће кроз пар година цене отићи навише. У том моменту, пре 4 године је била најнижа историјска вредност квадрата и некретнина у тој регији. Имао сам неку уштеђевину и помислио сам цена никад неће ићи испод овога, само може да порасте… Тачније, нисам баш у Солуну, то је једно место поред Солуна на мору, зове се Переа. Ту сам „узео” два апартмана, један за себе, један „рентам” туристима. Имам агенцију са којом сам се повезао - прича он, па наставља о заради међу певача, објашњавајући да имају како велике, тако и мале трошкове.

Фото: АТА имагес

 

- Сада моментално нико не зарађује, али под нормалним околностима, не зарађују певачи онолико колико народ мисли да ми узимамо новца. Ми имамо јако велике трошкове, од песама, преко студија, преко спотова, жене имају шминку, фризере, мораш имати и адекватну гардеробу све то повлачи трошкове који нису мали. Велики су то издаци које народ не разуме. Он види тебе на телевизији или ти си се појавио на свадби и узео 10.000 евра, а нико те не пита што спот кошта 30.000 евра. То је та ствар коју народ не разуме, сви гледају готов производ. Кад би све то ставили на папир, колико то кошта, то изађе један добар стан у Београду. Једна квалитетна песма, са квалитетним спотом изађе отприлике као једна гарсоњера, завршава Дарко.

Пулс