Певачица Биљана Јевтић и њен супруг Александар Аца Илић су, према многима, пример савршеног склада.

Годинама уживају у срећном браку, а она је недавно прокоментарисала "епидемију" развода на домаћој естради.

- Не волим да залазим у нечији приватан живот, друго је то кад ми читамо и гледамо. Онда свако од нас формулише то на свој начин и коментарише, али шта је и како било, најбоље знају двоје, који су живели заједно, који живе у једној заједници. Мислим на то да ли њихова веза може или не може да функционише даље. Има бракова који опстају на естради, нисмо то само ми, има чак и дужих бракова од наших, али ето дешавају се и разводи - навела је Биљана, па додала:

Фото: АТА имагес

 

 

- Деси се ситница у животу, па патиш. Изгубиш кућног љубимца па патиш, а камоли ово. Ако ти живиш са неким толике године, сједините се, стекнете заједно, имате и децу, није то лако… Нико не може да каже да је то лако, али живот је борба, знате како кажу: "Боље болан крај, него бол без краја". То је стварно истина, ако нешто не може и не иде, не би требало форсирати на силу - закључила је за Радио светски Биљана.

Иначе, Биљана и Аца су се венчали 1989. године, а деценију касније су добили сина Ивана.

Три деценије брака са Ацом

Биљана Јевтић и Александар Аца Илић у складном су браку 33 године, а њихова венчана кума била је водитељка Сузана Манчић.

Фото: АТА имагес

 

 

Венчање овог пара прво је на нашим просторима које је медијски испраћено, а на листи званица нашла су се многа имена позната јавности.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: