Домаћи и регионални медији већ данима брује о инциденту у вили породице Тошић на Дедињу кад је Јелена Карлеуша пријавила полицији свог супруга Душка Тошића за физички напад на њу и њеног пријатеља.

Иако је у једином јавном обраћању поводом инцидента поручила да се налази у тешком периоду и да мора бити боље, изгледа да је Јелена већ успела да настави даље и заборави на несугласице са супругом.

Доказ тој тврдњи је то што је певачица на свом званичном Тикток налогу поделила старе снимке из доба највеће љубави с Душком, на којима се њих двоје љубе, грле и уживају заједно.

 

 

Снимак прати и текст емотивне баладе њене другарице и колегинице Милице Павловић "Праштај", чије је стихове написала славна Љиља Јорговановић, а за које многи тврде да су међу најлепшима које је написала у каријери.

Овај Карлеушин потез одушевио је многе њене пратиоце који навијају за то да супружници превазиђу све брачне проблеме и наставе даље.

Подсетимо, Јелена је пре неколико месеци истакла да је сигурна да је Душко више не воли, али да она њега и даље воли, што је овим снимком из дана највеће љубави још једном и показала.

- Душко је љубав мог живота, најлепши човек и љубав мог живота. Мислим да Душко мене не воли, али ја њега волим. Сигурна сам да ме не воли, али ја њега волим јер сматрам да... Ми смо у браку, али је то брак про форме. Ја сам Душку све опростила шта је он радио, али Душко није тај тип да опрашта. Не могу да не волим Душка зато што је он отац моје деце. Он је најлепши мушкарац у мом животу и живот бих дала за њега. Кад би неко кренуо на Душка, ја бих на метак стала. Не на метак, на десеторицу, живот бих дала за њега - истакла је ЈК пре неколико месеци за медије.

Стихови песме "Праштај"

Не дај на мене прича кад крене

Када ти кажу "Бежи од ње"

Хиљаду људи, хиљаду ћуди

Дах је љубоморе те

Не дај на мене прича кад крене

Да сам код тебе дошла са дна

Име ми брани, уз мене стани

Ти си тај који ме зна

Праштај све моје мане и не отварај ране

Ако некоме нисам одолела

Драги, тело је слабо

Кажем срцу "барабо"

Али само сам тебе волела

Праштај моје инате, како други да схвате

Себе саму нисам разумела

Један одлази први

Оде с њим литар крви

Али боље ја нисам умела

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: