Кика Ђукић била је српска гејмерка, јутјуберка и инфлуенсерка чији „Ју Тјуб“ канал „К1КА“ броји преко 700 хиљада претплатника. Рођена је 25. јула 2000. године у Београду.

- Обавештење: на нашу велику жалост морам да вас обавестим да Кика више није са нама. Желим овим путем да изјавим саучешће њеној породици и свим људима који су је волели и познавали... Волим те, Кико, заувек, почивај у миру - стоји на Инстаграм налогу Кикине пријатељице такође познате инфлуенсерке Лауре.

Фото: Инстаграм принтскрин/l.aura.992

 

Судећи по Лауриној претходној објави на којој је оставила бројеве за контакт за превенцију самоубиства, Кика је извршила самоубиство.

Кристина Ђукић је рођена 2000. године у Београду. У родном граду је завршила основну школу, а пошто није била одличан ђак и није имала довољно бодова да у првом кругу упише средњу школу коју је желела, мајка ју је уписала у средњу железничку школу. Како је у једном видеу испричала, први дан је уместо у Железничку отишла у Електротехничку школу „Раде Кончар“. Руководство школе је после првог часа дошло до закључка да је нема ни на једном списку, те су је упутили у Железничку која је удаљена двестотињак метара од те школе. Уписана је у разред машиновођа, али се ту није дуго задржала него се „пребацила“ у трговачку школу.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kika (@kikax3)

 

У истој исповести је својим пратиоцима признала да су је сви испочетка знали као девојку која је „промашила“ школу, а потом и по томе што је јутјуберка и гејмерка. Како је једном приликом казала одличан је ђак, али и да има довољно времена да се посвети снимању клипова за „Ју Тјуб“. Преко „Минецрафта“ до најбрже растућег канала на Балкану.