За неке ствари потребно је знати и бити два корака испред ситуације, а чини се да тако нешто практикује један мушкарац, који се, иако као швалер својом оригиналном идејом прославио на друштвеним мрежама.

Наиме, како се наводи на Икс профилу "Ненад_игњ", негде у Србији постоји мушкарац који је, као швалер, смислио идеју како да у односу са туђом женом не извуче дебљи крај.

- Пази сад ово. Дошао швалер код удате жене, оставио ауто наместо њеног мужа са бројем телефона. Тако да када муж дође, он само изађе да помери свој ауто и оде - написао је корисник Икс-а, те на крају своје објаве ставио аплауз.

 

 

"Обрнуо игрицу"

Иако није познато одакле тачно долази мушкарац и да ли се заиста сама ситуација икада десила, оно што јесте познато је то да је сама објава насмејала велики број људи.

"Царски", "Добра је фора осим кад муж паркира на друго место, па ненајављен уђе у стан", "Интелигентно", ""Да је згодан не зна се, да је паметан-јесте!"", "Елегантно, нема фрке", "Обрнуо игрицу", "Домаће васпитање", "Генијалац", "Јесте царски док не буде у питању ваша жена", писали су коментатори.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: