Барбара Бојовић је ћерка Петра Бороте, чувеног голмана "Партизана" и "ОФК Београда". Како су раније писали медији, она је као мала живела као принцеза, а Борота је неретко после спектакуларних голова које је бранио на стадионима ОФК-а и "Партизана" знао да ухвати под руку супругу и своје две ћеркице и одведе их на Вождовац у посластичарницу.

Због атрактивног физичког изгледа врло брзо је окарактерисана као једна од најпожељнијих Београђанки. Међутим, она се није превише експонирала. На наговор пријатеља, појавила се у неколико музичких спотова, а онда се посветила животу у илегали.

Међутим, упркос томе, Барбара је брзо запала за око Луки Бојовићу, члану Арканових тигрова. Само што се вратио са ратишта, Лука је "бацио око" на Барбару, а како су медији раније писали, наводно је био "мањи од маковог зрна" како би освојио Барбарино срце.

Живели у Валенсији

Брачни пар Бојовић, како су медији писали, живео је колико толико мирним животом у Валенсији у Шпанији. Шпански медији су писали да се овај пар трудио да никоме не буде "трн у оку" због чега су чак живели на различитим адресама.

После акције хапшења Луке Бојовића у једном ресторану у Валенсији, шпанска полиција је објавила да су Бојовића лоцирали тако што су претходно пратили његову супругу Барбару.

Они су утврдили да је живела у изнајмљеном стану у туристичком насељу Фајнстрат, али да често напушта место пребивалишта. Због тога, шпанска полиција је Барбару пратила и открила да се састаје са Луком.

Шпанска полиција га је ухапсила у једном ресторану, а он је у камеру, са лисицама на рукама, послао пољубац својој жени.

Након хапшења, шпански медији су писали о романтичној причи лепе Барбаре која живи са српским криминалцем.

FOTO TANJUG / TANJA VALIC / bb

 

 

Комшије су Барбару тада описивале као неупадљиву жену, добру домаћицу и пожртвовану мајку. Она је, према речима комшија, била апсолутно посвећена деци, њиховом школовању и хобијима.

Барбара је била власница посластичарнице "Ице Цреамс анд Десертс" и као таква није могла деци да приушти персоналне тренере за пливање, тенис и фудбал. Ту је претпоставку изнела и шпанска полиција која је претходно проверила пословање Барбарине посластичарнице, али и њене банковне рачуне.

Полиција је претресла и стан Бојовића. Тамо су, како су медији писали, пронашли и Барбарина писма на којима су нацртана срца прободена стрелама. Овакви срцепарајући изливи нежности најпре су насмејали полицајце, али када су прочитали садржај тих писма схватили су да су она одговор на Лукине поруке које су биле исто тако интимне и топле као Барбарине.

Хапсили је пред троје деце

Лука Бојовић ухапшен је почетком фебруара 2012. године у Валенсији, а био је у притвору када је примио вест да су му ухапшени и најближи - рођени брат Никола и супруга Барбара.

Медији су тада писали да је Лука побеснео када је чуо да су му жену ухапсили пред троје малолетне деце.

Фото: Јутјуб/принскрин/2012nbavideos

 

 

Наводно, полиција је у изнајмљени стан у ком је живела Барбара са децом упала око шест ујутру док су још спавали. Са децом је у првом тренутку остала жена која је помогла Барбари након што су је полицајци одвели. Наводно, полиција је чекала тренутак да у Шпанију из Србије допутује и Бојовићев брат Никола.

Никола Бојовић је, како се тада писало, повремено долазио у Србију да обиђе брата и помогне Барбари и деци. У Шпанију је стигао само неколико сати пре хапшења.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: