Barbara Bojović je ćerka Petra Borote, čuvenog golmana "Partizana" i "OFK Beograda". Kako su ranije pisali mediji, ona je kao mala živela kao princeza, a Borota je neretko posle spektakularnih golova koje je branio na stadionima OFK-a i "Partizana" znao da uhvati pod ruku suprugu i svoje dve ćerkice i odvede ih na Voždovac u poslastičarnicu.

Zbog atraktivnog fizičkog izgleda vrlo brzo je okarakterisana kao jedna od najpoželjnijih Beograđanki. Međutim, ona se nije previše eksponirala. Na nagovor prijatelja, pojavila se u nekoliko muzičkih spotova, a onda se posvetila životu u ilegali.

Međutim, uprkos tome, Barbara je brzo zapala za oko Luki Bojoviću, članu Arkanovih tigrova. Samo što se vratio sa ratišta, Luka je "bacio oko" na Barbaru, a kako su mediji ranije pisali, navodno je bio "manji od makovog zrna" kako bi osvojio Barbarino srce.

Živeli u Valensiji

Bračni par Bojović, kako su mediji pisali, živeo je koliko toliko mirnim životom u Valensiji u Španiji. Španski mediji su pisali da se ovaj par trudio da nikome ne bude "trn u oku" zbog čega su čak živeli na različitim adresama.

Posle akcije hapšenja Luke Bojovića u jednom restoranu u Valensiji, španska policija je objavila da su Bojovića locirali tako što su prethodno pratili njegovu suprugu Barbaru.

Oni su utvrdili da je živela u iznajmljenom stanu u turističkom naselju Fajnstrat, ali da često napušta mesto prebivališta. Zbog toga, španska policija je Barbaru pratila i otkrila da se sastaje sa Lukom.

Španska policija ga je uhapsila u jednom restoranu, a on je u kameru, sa lisicama na rukama, poslao poljubac svojoj ženi.

Nakon hapšenja, španski mediji su pisali o romantičnoj priči lepe Barbare koja živi sa srpskim kriminalcem.

FOTO TANJUG / TANJA VALIC / bb

 

 

Komšije su Barbaru tada opisivale kao neupadljivu ženu, dobru domaćicu i požrtvovanu majku. Ona je, prema rečima komšija, bila apsolutno posvećena deci, njihovom školovanju i hobijima.

Barbara je bila vlasnica poslastičarnice "Ice Creams and Deserts" i kao takva nije mogla deci da priušti personalne trenere za plivanje, tenis i fudbal. Tu je pretpostavku iznela i španska policija koja je prethodno proverila poslovanje Barbarine poslastičarnice, ali i njene bankovne račune.

Policija je pretresla i stan Bojovića. Tamo su, kako su mediji pisali, pronašli i Barbarina pisma na kojima su nacrtana srca probodena strelama. Ovakvi srceparajući izlivi nežnosti najpre su nasmejali policajce, ali kada su pročitali sadržaj tih pisma shvatili su da su ona odgovor na Lukine poruke koje su bile isto tako intimne i tople kao Barbarine.

Hapsili je pred troje dece

Luka Bojović uhapšen je početkom februara 2012. godine u Valensiji, a bio je u pritvoru kada je primio vest da su mu uhapšeni i najbliži - rođeni brat Nikola i supruga Barbara.

Mediji su tada pisali da je Luka pobesneo kada je čuo da su mu ženu uhapsili pred troje maloletne dece.

Foto: Jutjub/prinskrin/2012nbavideos

 

 

Navodno, policija je u iznajmljeni stan u kom je živela Barbara sa decom upala oko šest ujutru dok su još spavali. Sa decom je u prvom trenutku ostala žena koja je pomogla Barbari nakon što su je policajci odveli. Navodno, policija je čekala trenutak da u Španiju iz Srbije doputuje i Bojovićev brat Nikola.

Nikola Bojović je, kako se tada pisalo, povremeno dolazio u Srbiju da obiđe brata i pomogne Barbari i deci. U Španiju je stigao samo nekoliko sati pre hapšenja.

(Blic)

BONUS VIDEO: