Мирјана Владисављевић, директорка Балкан тјуб феста, огласила се за "Телеграф.рс", након што је јутјуберка и инфлуенсерка Кристина Кика Ђукић (21) извршила самоубиство.

Фото: Инстаграм принтскрин/Кикаx3

 

Кика је, иначе, била члан поменутог феста. Трагедија се десила у ноћи између 8. и 9. децембра.

Како је Мира рекла, трагедија се догодила након што је Кика, како тврди, годинама водила мучну борбу са булингом, видом насиља на друштвеним мрежама.

- Ужасна ствар се догодила протекле ноћи. Апелујем на све медије да пажљиво извештавају о овом случају и о девојци која се пет година борила са булингом. Молим вас имајте разумевања - кроз сузе нам је рекла Мира.

Подсетимо, Кристина је била успешна инфлуенсерка а само на друштвеној мрежи Инстаграм пратило је више од 350 000 људи. Кристина је рођена у Београду, 25. јула 2000. године.

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству

Број 0800/309-309, опција 1, СОС телефон је који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра "Срце" од 14 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на vanja@centarsrce.org, као и преко чета на сајту www.centarsrce.org.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".