У табели пронађите годину свог рођења, а поред ње је написан број ваше карме, који открива каква вас карма прати током живота, како можете да је исправите и побољшате

 

ФОТО: Принтскрин

 

Верује се да свака година рођења носи посебну карму, али и да може да покаже у којој сте фази реинкарнације. У табели пронађите годину свог рођења, а поред ње је написан број ваше карме, који открива каква вас карма прати током живота, како можете да је исправите и побољшате...

Број 1

Ови људи по природи имају немиран дух. У вец́ини случајева лако се прилагођавате ситуацији, али можете бити песимисти. Ретко покушавају да нешто промене. Понашају се као веома љубазни и отворени, али изнутра су тврдоглаво дете. Склоност ка променама расположења и депресији. Нису романтични, али им је љубав веома потребна. Не воле динамичне послове, али им је потребан мир, пажљиво планирање и размишљање. Њихов елемент је вода, па се најчешц́е баве неким воденим спортовима или уживају у одмору на мору, језеру или реци.

Број 2

Љубазна особа без икакве агресије. Не тако амбициозно, али педантно до најситнијих детаља. Сјајни су у ономе што раде, али им не одговарају лидерске улоге. Најбоља старост њиховог живота је 45-47 година. У љубави су веома пажљиви према свом партнеру. Више вођен осец́ањима него разумом. Они не теже превише материјалним стварима, али теже финансијској равнотежи. Њихово занимање је везано за односе са јавношц́у, људима, природом или пољопривредом.

Број 3

Рано постају зрели и независни, али у души су заувек млади и оптимистични. Позитивна, али веома тврдоглава и нетолерантна особа. Тешко је толерисати промене. Најбољи старосни период је од 34 до 38 година. Они имају тенденцију да живе од данас до сутра. Имају срец́е са новцем, али га лако троше и не знају како да штеде. Идеални су за следец́е послове: учитељ, говорник, писац, музичар.
 

Број 4

Генерално позитивна особа, али слаба воља и храброст. Рањив по природи и веома љубазан. Идеална старост је око 38. Ови људи су углавном изузетно лепи. Тешко им је да створе јаке и дугорочне везе. Пажљиви су са новцем и скоро никада не задужују. Њихов посао из снова је планирање догађаја и односи с јавношц́у.

Верује се да свака година рођења носи посебну карму, али и да може да покаже у којој сте фази реинкарнације. У табели пронађите годину свог рођења, а поред ње је написан број ваше карме, који открива каква вас карма прати током живота, како можете да је исправите и побољшате...

ФОТО: Принтскрин

 

Број 5

Код ових људи се смењују две личности, два темперамента. Тежак период долази око 42. године. Инстинкт самоодржања је максимално развијен. Стас је снажан, тело је такође снажно. Велика потреба за љубављу. Они су доминантни у односима. За ову особу преферира се лидерска позиција. Они су велики лидери.

Број 6

Интуиција је добро развијена. То су по природи лидери и иноватори. Увек су постављали високе циљеве и развили су самопоуздање. Задовољни су собом и страховито се плаше неуспеха. Њихове најбоље године су око 40 година. Често имају проблема са главобољом и недостатком енергије. У вези воле да доминирају, али су изузетно нежни. Они су добри са новцем. Брзо зарађују и пажљиво троше. Њихови добри послови су трговци, учитељи, политичари и проповедници.

Број 7

Не суздржава емоције, оптимиста по природи. Он уме да убеди људе у нешто и одличан је говорник. Он чак може бити и манипулатор. Ово је особа која воли да буде у центру пажње. Све анализирају и обрац́ају пажњу на детаље, а живот им се стабилизује после 40 година. Тешко им је да остваре оно што желе јер им недостаје упорности. Воле слободу и пажљиво бирају партнера. Они су одлични адвокати или банкари.

Број 8

Веома тврдоглава особа са високим самопоуздањем. Ако има било какве ставове, онда их је тешко променити. Често намец́е своје мишљење другима. Изгледа веома смирено, изнутра је јака и мудра. По природи је вук, вођа, вођа чопора са високим самопоштовањем. Манипулативно у односима, али се мења при стварању породице. Доста рано постиже успех, веома је зависан од новца. У свом раду бира стабилност и поузданост.

Број 9

Веома сензуална и емотивна особа. Води светао и забаван живот. Нетолерантни и импулсивни. Има тенденцију да критикује све око себе. Превише очекује од других. Често мења партнере, а по природи је идеалиста. Он више цени духовно него материјално. Идеална старост је средња. У љубави уме да заведе на први поглед. Када су финансије у питању, иде се из крајности у крајност – или имати мало или много. Погодна занимања су дипломатија, глума, уметност.

Нај жена