Мушко-женски односи су процес повезивања двоје људи сличних интересовања, интереса, жеља и очекивања, па ако се претходно наведене компоненте уклопе, долази до емоционалне повезаности. Такве везе пролазе кроз више фаза - од симпатисања, пружања подршке, пријатне комуникације као основе хармоничног односа двоје људи. Међутим, постоји и нека друга веза коју зовемо „астролошка веза” а односи се на идеалан одабир компатабилног партнера на основу зодијачких карактеристика.

Фото: Профимедиа

 

Хороскоп указује ко су жене које најчешће привлаче успешне и харизматичне мушкарце са израженим лидерским квалитетима.

Рибе

Главне особине жена Риба су благ карактер и могућност да искрено покажу саосећање и бригу за вољене. То су особине које најчешће недостају мушкарцима који грабе каријеру и активно граде професионални пут. Она је та која ће бринути о њему и заиста желети да зна како иде са новим пројектом и како може да му олакша живот. Жене Рибе су интуитивне и духовно посвећене партнеру. Оне нескривено показују своја осећања, не обазирући се на могућност да једног дана, можда, буду и повређене. Из тог разлога посебно им је важно да уз себе увек имају јаког и стабилног мушкарца са израженим лидерским квалитетима који ће постати њен ослонац, заштита и најпоузданији партнер. Жене Рибе не воле да се баве организационим питањима па зато бирају мушкарца вођу.

Шкорпија

Жена Шкорпија има снажан карактер и непоколебљив став. Чим пронађе одговарајућег мушкарца, та веза постаје енергетски јака. Тај однос испуњен је, најчешће, страшћу и живим емоцијама. Због свог темперамента, арактивних манира и самопоуздања, таква жена привлачи пажњу изузетно моћних мушкараца. Упркос својој тешкој нарави, жене Шкорпије су саосећајне, благе према партнеру и поуздани пратиоци. Као супруга, жена Шкорпија највећа је подршка свом партнеру, без које ни његов успех не би био загарантован.

Јарац

Јарчеви нежнијег пола освајају харизмом, интелигенцијом и свестраношћу. Карактер такве жене је невероватан пошто је саткан од наизглед слабих и јаких нити – нежности, сентименталности, сензуалности, храбрости и издржљивости која ”планине измешта” а не једног мушкарца. Красе је спонтана ауторитативност и снажно самопоуздање. Жене Јарчеви су идеални животни партнери за мушке вође, лидере и предузетнике, али и оне који желе да имају јаку породицу и одрже стабилне породичне везе. Најјачи мушкарци бирају жену у знаку Јарца пошто желе одличну мајку за њихову будућу децу и пословног партнера који је спреман да их прати у свим изазовним ситуацијама. Оваква жена поседује висок ниво одговорности и не бежи од напорног рада. Жене Јарчеви су предодређене за удобан, леп живот, па пошто и саме добро зарађују најкомфорније се осећају поред мушкарца који се, такође, налази у стабилном материјалном положају.

Рак

Жене рођене у знаку Рака магнет су за мушке вође због своје женствене природе, софистицираности и сензуалности. То су жене којима су важне емоционална повезаност и срећан живот испуњен квалитетним догађајима. Богат мушкарац који се заиста заљуби у жену Рака биће спреман да јој пружи на длану раскошан свет у пуном сјају и омогући јој много незаборавних тренутака. Жена Рак је захвална и цениће све што мушкарац уради за њу и свакако ће знати како да се реваншира, јер уме да воли на исти начин.

Близанци

Енергична, радосна, дружељубива и испуњена љубављу - све то краси жену рођену у знаку Близанаца. Својом експлозивном енергијом лако привлачи мушкарце јаког карактера. Мушкарци који бирају овакве жене заправо избору животног партнера приступају веома темељно и никада неће излазити са женом без амбиција. Жене рођене у знаку Близанаца обожавају харизматичне мушкарце транспарентног мишљења и одлучног става. Једино представник ваздушног елемента и човек са јаким лидерским предиспозицијама може да их мотивише и дугорочно заведе.