Астролози сматрају да су жене Бикови прве на листи најбољих жена у Зодијаку, пре свега због својих карактерних особина и животних планова.

Њу чине разни квалитети, од сталожености, толерантности и снаге, до велике одговорности, издржљивости и фокусираности.

Фото: Профимедиа

 

 

Осећајна и стрпљива

Њена највећа снага лежи у два победничка квалитета које поседује – осећајност и стрпљивост. Благе је нарави, али то не значи да се њоме може манипулисати. О много чему има чврсто мишљење које се тешко може променити, а ако неко покуша да „тестира“ њене границе, пробудиће њен ватрени темперамент.

Воли природу и највише од свега жели да живи у пријатном и разнобојном окружењу.

Није авантуриста и не воли да ризикује, због чега не зна најбоље да се носи са наглим променама. Боље функционише у рутини и једноличности, због чега готово никада не тражи сама велике животне промене, већ их изазову неки спољни фактори. Ипак, каква год јој искуства живот донесе, брзо учи из њих и врло вероватно неће два пута поновити исту грешку. Један је од најпреданијих и најоданијих хороскопских знакова.

Страствена и нежна

У вези никад не шврља, а једном када се обавеже то је вероватно заувек. Мушкарац који жели да је освоји мора да буде спреман на доста удварања и завођења, јер то је пут до срца ове жене.

Љубавне партнере често изненади својом виртуозношћу у кревету. Секс доживљава као земљу фантазије у коју бежи од земаљских аспеката живота. Страствена и нежна, размазиће партнера у спаваћој соби, али и изван ње.

Љубавне односе воли да зачини секси разговорима и лукавим завођењем.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: