И док би многи могли помислити да је генерализација да је сваки одређени знак предодређен за прељубу глупост, шта ако постоји истраживање које то потврђује? Вeb страница Ешли Медисон, за венчане парове, испитала је више од 21.400 својих чланова како би открила особине повезане са варањем, а резултати о хороскопским знаковима прилично су изненађујући, преноси Мирор.

Према резултатима, када је у питању варање, морате да се пазите на Јарца. Страница, чији је слоган 'Живот је кратак – имај аферу!', која је такође анализирала број нових пријава у петогодишњем раздобљу, такође је забележила пораст од 8,1% између децембра и јануара. Јарци су рођени између 22. децембра и 20. јануара, па се чини да своје рођендане или користе као инспирацију за прељубу или су ухваћени у празничном и новогодишњем духу.

Инбал Хонигман, славни видовњак и астролог, рекао је: - Сваки знак зодијака има другачији разлог за заљубљивање и превару! Водени знакови, попут Рака, Риба и Шкорпиона, врло су романтични и воле да буду с неким. Ватрени знакови попут Овна, Лава и Стрелца врло су страствени и потребан име је с њима у кревету. Ваздушни знакови попут Водолије, Вага и Близанаца интелектуални су и уживају да имају партнера за разговор и одлазак у биоскоп. Земљани знакови су практични и мисле да двоје могу да живе једнако јефтино као један.

Фото: Профимедиа

 

- По истом принципу, различити знакови варају из врло различитих разлога и на врло различите начине - додаје. - Ваздушни знак може да има целу везу са неким кога никад није упознао јер га сматра интелектуално подстицајним. Технички то можда није варање, али они су ментално одани тој особи. Водени знак може да буде ухваћен у емоције и замисли да се заљубљује у неког новог, док ће му заправо хладно светло дана показати да је то била само илузија. Земљане знакове привлаче снажне личности па би преварили с неким лепшим или богатијим од партнера. Ватрени знакови могу преварити ако је прави тренутак.

Осврћући се на студију Ешли Медисон, Инбал је додао: - Јарци могу да буду они који су довољно поштени да признају превару, а опет довољно непоштени да наставе с преваром - ово је врло специфична оцена искрености и индивидуална је за Јарце. Ако сте у вези са Јарцем, знајте да су они такмичарски расположени, па морају имати најбољег партнера.

- Најлепши, најинтелигентнији, с најлепшом породичном позадином. Како би их спречили да залутају, стално им дајте до знања како сте најбољи, иначе ће на крају упознати некога ко је бољи, а онда то може да постане ризично. У астролошким круговима, па чак и изван њих, Близанци се обично сматрају највероватнијим прељубницима, јер су Близанци двојни знак и могу да живе два различита живота и воле два различита партнера и не виде проблем у томе. Шкорпиони су врло страствени па се на сличан начин сматрају онима који брзо одлутају, будући да комбинују романтичан елемент воде с планетом Марсом, њиховим владаром, који је врло ватрен.

БОНУС ВИДЕО: