Европско првенство у Немачкој почело је ове недеље, а у првим данима су све очи биле упрте у меч који се играо између Хрватске и Шпаније, а наше комшије се нису прославиле и на првој утакмици су поражене резултатом 3:0.

Није Хрватима много значио ни Доминик Ливаковић, чувени голман који тренутно наступа за Фенербахче, који спада у најбоље у свом послу на Старом континенту.

Фото: Танјуг/АП

 

 

Хрватска хоботница, како страни медији називају Ливаковића, је фудбалер загребачког Динама рођен 1995. године у Задру, а поред успешног спортског, интересантан је и његов приватни живот. 

Хрватски голман од овог лета ужива у браку са својом дугогодишњом изабраницом, хрватског Меган Маркл, како често медији називају његову супругу Хелену Матић Ливаковић.

 

Брачни пар Ливаковић је судбоносно "да" изговорио у јуну прошле године у Катедрали Св. Стошије у Задру.

Хелена се бавила уметничким клизањем, а професионалну каријеру завршила је 2017. године јер се, како је својевремено изјавила, више не види у томе. Она је дипломирала индустријски дизајн на Текстилно-технолошком факултету у Загребу.

Како је открила у једном разговору са хрватским медијима, са својим изабраником се одлично разуме и цени га због његове скромности.

- Дефинитивно ме одушевљавају Доминикова скромност и понизност. Велики је самокритичар, што ме некад зна и изнервирати, али опет, разумем га. Могли бисмо рећи да смо обоје одгојени у тимском спорту, због чега код нас нема себичности и супер функционишемо као тим - рекла је Хелена својевремено за Индекс.хр.

Хелена је врло активна на друштвеним мрежама где са својим пратиоцима дели фотографије из свог приватног живота. У наставку текста погледајте како изгледа прелепа Хелена Матић Ливаковић.

 

 

 

 

БОНУС ВИДЕО: