Познати шоумен Зоки Шумадинац изненада је преминуо, а сахрањен 9. јуна у Наталинцима. Њега је на вечни починак испратила породица са пријатељима, а сада се на његовом Инстаграм профилу појавила шокантна и потресна опроштајна порука. 

Фото: АТА имагес/Антонио Ахел

 

Наиме, познато је да је Зоки Шумадинац иза себе оставио сина, наследника, који је очигледно имао приступ очевим друштвеним мрежама, те је имао потребу да се опрости од њега. Зокијев наследник је објавио фотографију на Инстаграм сторију и потресним речима се опростио од оца. 

- Можда ниси више међу нама, али твоје песме и твоје име ће живети све док је естраде. Поносан сам што сам твој наследник и увек ћу те поматити у срцу, не само као родитеља, већ и као доброг човека - написао је Зокијев син на Инстаграм сторију. 

ФОТО: Принтскрин Инстаграм зоки_сумадинац

 

Зоки Шумадинац је стекао популарност учествујући у ријалитију "Задруга", а његова песма "Аутотуне" донела му је велику славу. 

Причао је како је три пута преживео клиничку смрт, након чега је твдио да има натрпиродне моћи. На његове сеансе су долазили разни људи, а комшије сматрају да се играо са мрачним силама које су га прерано и одвукле у смрт. Једном је чак лажирао своју смрт, када су се појавиле његове слике у ковчегу, што је наишло на велику осуду јавности, али и његових ближњих који су га тада оплакивали. 

Република