Одређене карте тарота представљају сваког од 12 знакова Зодијака, а бројеви у шпилу наводно су повезани с праксом нумерологије. Познавање тарот карте која влада одређеним знаком може бити корисно у разумевању суштине нечије личности, као и изазова с којима ћете се можда суочити у овом животу и духовних лекција које ћете вероватно научити из њих.

ФОТО: Профимеида

 

Ован: Цар

Цар је лик који представља вођство, неко ко користи своју харизму, шарм и снагу воље како би други учинили оно што он жели.

Када је карта окренута према доле у читању, то значи да морате поново сагледати оно што желите, што је тренутно могуће, али свеукупно ова карта значи да имате унутрашње ресурсе да постигнете своје циљеве.

Бик: Папа

Ово је карта која представља духовну транзицију од студента до учитеља. Папа саветује да научите све што можете о ономе што сте одабрали да учините. Учите лагано и пажљиво, зарадите поштовање ширењем свог знања и искустава, те постаните стварни стручњак у свом пољу, уместо да само говорите као један такав.

Близанци: Љубавници

Љубавници су карта која представља изазове одабира партнера, али за Близанце представља лични изазов доношења коначног одабира. Један пут или други пут, а не оба, како би желели Близанци. Ова карта саветује Близанце да пажљиво размотре своје дугорочне интересе пре доношења одлуке. Будите спремни на компромисе и лакше ћете бити предани ономе што сте одабрали.

Рак: Кочија

Попут возача своје кочије, Рак користи своје менталне ресурсе како би боље фокусирао своју енергију. Ракови имају невероватну потребу за сигурношћу, а ова је карта подсетник да се морају фокусирати на промене које долазе у живот и одлазе из њега, пре него што се све коначно смири.

Можда ћете морати да називате многа места својим домом пре него што коначно пронађете свој прави дом и то је у реду. Попут кочије, котрљајте се с њом!

Лав: Снага

Ова карта изгледа као да сама себе објашњава, али она има пуно више нијанси него што се чини. То, наравно, указује на физичку снагу знака Лава, али такође говори онима који су рођени у овом знаку да ће њихова снага бити тестирана и да не би требало да употребљавају своју физичку снагу, већ своју духовну снагу за испуњење својих циљева. Део вашег циља у овом животу је надахнути храброст у другима, али прво морате разликовати ваш его и оно што ви јесте.

Девица: Пустињак

Пустињак је приказ како исцрпљујући спољашњи свет може постати за Девице, које су осетљивије него што мисле. Треба узети времена да се повучете из спољног света, како бисте ушли унутар себе, како бисте одвојили време за самоћу. Можда ћете зависити од разјашњења које ће вам пружити други људи да бисте могли пронаћи мудрост коју тражите од себе.

Вага: Правда

Карта правде не представља само жељу Вага за једнакошћу и правдом, него их поучава како се носити с тим у свету који није фер. Ова карта приказује жену с вагом, вагање њених жеља наспрам њених потреба, осјћај заглављености. Равнотежа се може постићи како бисте могли живети у складу с вашим одлукама, а то укључује и напуштање својих строгих дефиниција шта је исправно и погрешно, те прихватање чињенице да су и ваши недостаци савршени на свој начин.

Шкорпија: Смрт

Карта смрти не говори о дословној смрти неке особе, немојте се уплашити. Ова карта представља процес смрти: преображај у нови живот. Она представља остављање старе коже како бисте се поново родили. Живот Шкорпија је пун трансформација.

Ви можете осећати као да сте живели неколико живота у само овом једном, а ова карта подстиче вас да наставите напредовати, напуштајући људе и ствари које вам више не служе. Овако ћете достићи свој највећи потенцијал.

Стрелац: Умереност

Карта умерености симбол је борбе коју Стрелац води када је у питању објективност. Та вам карта саветује да пронађете темеље уравнотежењем ваше свести. Покушајте остати стабилни када се суочавате с препрекама, мењајући начина живота на начин да вам помогне у постизању ваших циљева.

Јарац: Ђаво

Јарац је врло статусно свестан знак и троши пуно времена и енергије на покушаје да свима покаже како је најбољи. Његова тарот карта, Ђаво, подстиче га да се суочи с властитом мрачном страном.

Размислите о властитој негативности, отровним уверењима или искуствима како бисте постигли потпуну духовни преображај у најбољу верзију себе.

Водолија: Звезда

Ова карта представља личности Водолије. На њему се налази жена која носи воду, с једном ногом у води и једном ногом на копну, симболишући равнотежу између интуиције и стабилности. Звезда у горњем левом углу служи као подсетник Водолији да јој није суђено да се помеша и стопи с другима, али се и даље истиче својим иновацијама и идејама.

Рибе: Месец

Попут знака Риба, карта Месеца је повезана са сновима, идеализмом и подсвести. Она представља психичке визије које примамо у дубоко опуштеном стању снова и хипнотичким менама, плимом и осеком.

Ова карта подсећа Рибе да слушају енергију унутар себе. Ако осетите да је енергија простора погрешна за вас, напустите га. Ако ојетите да је добра, пригрлите то.

Стил / Атма