У зависности како гледате на ствари, можете их назвати или кукавицама, или паметним људима јер они по сваку цену смањују потенцијални ризик за себе, али и друге.

Бик

Бикови су оличење стабилности и поузданости. Њихов прагматичан приступ животу подразумева пажљиво процењивање ризика пре доношења одлука, што им омогућава да успоставе сигурну основу у свим сферама живота. Авантуристички походи нису за њих, јер више воле познате путеве.


Рак

Дубоко емотивни Ракови су посвећени стварању нежног и безбедног окружења за себе и своје најближе. Из тог разлога, избегавају непотребне ризике који би могли да угрозе њихову емоционалну добробит или добробит породице.

Девица

Девице су познате по својој склоности ка пажљивом планирању и посвећености детаљима. Њихова практичност и методичан приступ животу подразумева пажљиво вагање предности и недостатака пре него што се упусте у било какву неизвесну ситуацију. Увек траже сигурносне мреже где год је то могуће.

Јарац

Иако су Јарцу својствене амбиција и одлучност, они такође крију опрезни планер у себи. Пажљиво прорачунавају ризике и више воле да изграде чврсте темеље пре него што се упусте у непознате авантуре, осигуравајући тако сигуран пут ка успеху.

Република